BANCiNAKTÍV – vol.2 Téma: Counter Strike

A folytatás…

ESL: A tegnap este folyamán pinGu kolléga megkapta a Master League Admin (MLA) titulust és az ezzel járó plusz admin engedélyeket. Sajnos ezt csak a CS szekcióra korlátozva gyakorolhatja, fecó az én, HU jogkörömet még nem kívánta átruházni rá. Ez azért „sajnos”, mert így a HU (Hungary) szekciónak címzett support jegyeket ismét csak fecó tudja majd kezelni. Ha ide érkezik valami CS-vel kapcsolatos support (pl. SteamID para), akkor azt előbb még továbbítani kell pinGu-nak (amint fecónak ideje engedi és kezelni tudja a jegyet) és csak utána kerülhet sor a valódi „problémamegoldásra”. Ezért mostantól figyeljetek arra, hogy mindig valamely CS alszekciónak (pl. 5on5 ladder, fastcup, aimcup stb.) címezzétek a support jegyeiteket, hogy időben meglegyen a megoldás.
– Paki.

ICL: A mai napon hivatalosan is visszautasítottam az áprilisi ICL/DYL versenynek CS head admin posztra vonatkozó felkérését, tehát a következő LAN-t már nem én fogom levezényelni. Itt lehetséges, hogy egy külföldi admin kerül a helyemre, ez alkalommal.
– Paki.

CSHU: A külön hírekkel már itt sem fogok túl sokáig foglalkozni (vagy max nagyon ritkán, ha épp nagyon unatkozom, kirakok valami bulvárt :), viszont a kollégáknak még itt maradok segíteni pl. 1-1 coverage táblázat (kódjának) összeállításában/javításában, amennyire időm és motivációm engedi. 😛
– Paki.

Köszi, puszi, boldog karácsonyt előre is. (Főleg azoknak, akik rühellik szerény személyem és ezzel egy valódi karácsonyi ajándékot kapnak tőlem. Nekik külön boldog karácsonyt. :D)