BECUP 2010-es beszámoló Téma: Counter Strike

BECUP 2010-es beszámoló

Izgalommal vártam a becupot. Olyannyira hogy a nyári vitorlás táboron is a BECUPról álmodoztam. Megnéztem a nevezetteket és láttam, hogy ott van az xdk újra és most megint le fognak győzni mindenkit. Csak DoZeRtől kell félniük, mert nem az ő csapatukban van.  CSSource-ban meg az anciens újra összejött, szóval ők is lazán nyernek. 

Aznap értem haza a vitorlázásból, mikor a BECUP kezdődött. Mivel fáradt voltam a tengerész éllettől, ezért csak az interneten néztem az első napot. CSHU-sok igényes shoutcasttal folyamatosan közvetítették a warokat. Én meg kényelembe helyeztem magam és néztem a meccseket.

Mivel annyira tetszett gondoltam másnap kimegyek BECUP-ra hogy megmondjam nekik, hogy mennyire tetszik nekem a LAN.
LANon nagyon sok ember volt volt 35+16 CS csapat meg voltak CODosok és battlefieldesek. Az egész terem körbe volt véve nagy hangfalakkal ami a nagyszínpadra volt kötve, hogyha valami fontos információt akarnának közölni a szervezők. Szerencsére 5-10 percenként bemondták, hogy lehet venni tombolát nehogy elfelejtsek venni.  Bár a játékosok pár 1v1 helyzetben elég furcsán reagáltak rá.

Aztán nagyon elkezdték hírdetni, hogy folyékony héliumot fognak égetni számítógéppel, ami nemtudom micsoda, de nagyon kiváncsi lettem rá. Meg is találtam. Tényleg füstölt és furcsa szagot árasztott.

CS1.6-ban és CSS-ban is a két legesélyesebb csapat (xdk és anciens) sajnos kiesett  Szegény DoZeR, egyedül csak a második helyezést tudta elérni.  LAN végén csináltam egy fényképet a győztesekről.