ICL 7-es beszámoló Téma: Counter Strike

ICL 7-es beszámoló

Ebben a hónapban kivették a vakbelem egy műtét során. Míg a korházban feküdtem probáltam meggyógyulni, hogy az ICL 7-re elmehessek, mert nagyon jó meccsek ígérkeztek és tök sok csapat indult. Én abban reménykedtem, hogy a LAN közepén (vagy legalábis a döntőre) DoZeR visszaáll a régi xdk-ba és megnyeri a LAN-t.  Az orvos közölte, hogy már pár nappal a ICL 7 előtt elmehetek a korházból.

Eljött a ICL 7 első napja, összeszedtem minden erőmet, hogy el tudjak menni rá. Mire kiértem besötétedett. Ami eleinte nem zavart, mert sokan mondták nekem, hogy LAN hangulat este van, mikor csak a sok monitor ég. Gyorsan csináltam is róla egy fényképet.

Másnap mikor felkeltem úgy gondoltam, hogy otthonról a kényelmes fotelemből nézhetem a meccseket. Hát nem így lett, nem volt Auto Director, így a gép előtt kellett görnyednem, ami egyébként sem kényelmes, hát még akkor ha valakit frissen műtöttek.

Elkezdett érdekelni, hogy mért nincsen Auto Director. Probáltam a neten megkérdezni az embereket, de senki nem tudott semmit. Még a CSHU staffot is megkérdeztem hátha ők tudják, de nem akartam őket nagyon zavarni, mert izgalmas közvetítéseket csináltak.  
Nem volt más választás megint ki kellett mennem a LAN-ra. Mikor megérkeztem viszonylag hamar útbaigazítottak, hogy ki felelős a szerverekért és a HLTV-ért. És hirtelen mindent megértettem…

Sajnos az xdk hamar kiesett, mert DoZeR sajnos nem jelentette ki a LAN közepén, hogy újra xdk-s akar lenni  Így ő is csak 3. helyezést ért el.  Az ICL 7-et a volgare nyerte a style ellen vívott döntőben.