[ICL-BF3 V] Komplett A BFHU csapatáról! Téma: Counter Strike

meccsek miegymás a mi szemszögünkből!

Szombati napon minden meccset letudtunk,h vasárnapra azaz mára csak a döntök maradjanak!
Első meccsünk a másik általam szervezett csapat a MIXTEAM ellen játszottunk ezt a mérkőzést is sikeresen vettük és nyertünk!

Következő meccsünk a 818 csapata ellen játszottuk melyben minden erőfeszítésünk ellenére alul maradtunk sorsolt pálya Tehran highway és Noshar canal volt.
Tehran:
első kör: 818 win 140 ticket
második kör:818 win 170 ticketr

Noshar:
első kör:818 win 193 ticket
második kör:818 win 69 ticket

A meccs után 1 kis pihenőnk volt és jöhetett a következő ellenfél mely a cBc csapata volt sorsolt mapok Caspian border és Grand bazaar. Sajnos ezen a meccsen is alul maradtunk a cBc csapata szervezett taktikája és rengeteg 8v8 tapasztalat érezhető volt mind a 4 körben győzedelmeskedni tudtak felettünk!(pontos ticket számok nincsenek meg mert törölték a bejegyzésem amiben leírtam)

Kis szünet után ismét meccs következett a SEK klán ellen! Ezt a meccsünket is elvesztettük sajnos ,ticketszámot és pályát itt sem tudok mert törlték ehhez kapcsolódó blogbejegyzésem!Érezhető volt,h sokat készültek a meccsekre ügyesen elbántak velünk!

Ezzel az eredménnyel kicsit vegyes érzelmekkel vágtunk neki a 3-4 helyért zajló rangadónak a mai napon melyet a SEK klán ellen játszottunk ismételten! választott pályák voltak. Mi Operation Metro pályát választottuk ők pedig Kharg Islandot! Khargon volt a kezdés sajnos mindkét köreben kikaptunk, jó taktikával jól kivitelezve sikerült a SEKnek !
Ekkor következett a mi választott map-unk Metro első körben kis hibákkal de nyerni tudtunk 100 fölötti ticketszámmal ! második körben már meggyűlt a bajunk velük rendesen ezt is sikerült normalizálnunk de ekkor egy csapattársunk ismeretlen okokból kifagyott a játékból! Ezt a helyzetet a SEK klán teljesen ügyesen használta ki és minket teljesen megzavarva lehozták a meccset! mind körben mint ticketben megvertek minket ez által megérdemelten övéké lett a 3.hely Az ICL 15 rendezvényen! Külön gratulálok nekik GG !