diSlike cocks – ICL9 Téma: Counter Strike

Előzmény :

Pár nappal a lan előtt tagcserébe vágtuk a fejszénket, nem tudtuk hogy jó döntésnek fog bizonyulni vagy sem, de mindenképp úgy éreztük meg kell lépnünk.

Kapóra jött az, hogy tomor és a csapata nem látogat le a rendezvényre így adódott a gondolat, mi lenne ha…
Gondoltuk nincs gáz, van még 3 napunk szerdán átbeszélünk mindent, persze jó magyar szokás szerint maradtunk végül annyiban majd a meccsek között megnézünk pár dolgot.
Szerencsére önbizalom terén senkinél sem volt hiány, ha más nem ebben bizakodhattunk…

Első nap:

Nagy készülődés előzte meg már csütörtökön a pénteki napot, hisz volt mit elintézni a busztól kezdve az emberek felvételén át a megérkezésig.
Péntek délelőtt sikerült is elkezdeni gyűjtögetni az embereket, az első gond az egyik piros lámpánál ért minket, konkrétan felforrt a víz az autómban, mint kiderült a ventilátorom vezetéke kissé eltávolodott attól a helytől mely áramot biztosít számára.
Gyors telefonálgatás után egy órán belül sikerült elhúzni minket, és felvenni a buszt is, innen már éreztük nincs megállás egymás után repültek be hátra a monitorok-gépek-perifériák, na meg a gázolaj is a tank mélyére.
Dél körül sikerült felrobogni az autópályára, egy laza 120-as tempóval fél3 körül már pötyögtük is be a szerkezetbe, hogy Szigetszentmiklós. A megérkezésig nem is adódott különösebb probléma, majd tomor felhívása alkalmával hogy mégis mondjon már egy utca nevet, elkezdődtek a gondok a GPS úgy gondolta ő már pedig nem visz el minket oda ahova szeretnénk, kiküszöbölve a problémát telefonos kapcsolaton keresztül 10 percen belül meg is érkeztünk. Tomor utcájába bekanyarodva elég zorall egyedekkel találkoztunk háromnegyede elég sötét bőrű atlétába deltásodva méregetett minket, szerencsére csendben.
A bepakolás után újra beütöttük neki következő célunkat kíváncsiságból a lan helyszínét, szerkezetünk hamar megállapította bizony 34 perc és ott is vagyunk.
Szerencsére nem volt rá szükség, bár azon jót mosolyogtunk amikor egy óra elteltével is még 30 perc körüli időt mutatott az érkezésnél.
Útközben a szarabbnál-szarabb poénok csak úgy repkedtek,úgyhogy visításban sem volt hiány, tomor hamar szembesült vele nem lesz egyszerű a hétvége :)).
Fél 6-ot ütött már az óra, amikor is begördült a dcocks külön busza, némi forgolódás után sikerült beállni-becsekkolni majd vissza kimenni beszélgetni, ekkor érkezett a felső 10 ezer tagja az adminok istene Banci, aki berakta elénk a több 10 milliós autóját, amiért mint megtudtuk évekig keményen dolgoztak.
Kis jópofiskodás után, elkezdtünk bepakolni, szerencsére nálunk semmilyen probléma nem akadt, vártuk a kezdést, némi csúszással el is kezdődött de ez még pont az elfogadható kategória volt.
2 nagyon szoros meccset sikerült még lejátszani, kört hála istennek(!) nem buktunk így szép köraránnyal vártuk a szombatot.
A nap hátralevő részét próbáltuk pihenéssel tölteni, legtöbbünk a buszba, ki elöl-ki hátul, sikerült úgy 2 órát aludni miután megvitattunk mindent,mindegy amúgy.

Második nap:

Baranyát felkelteni művészet, ezt inkább hagytuk is, így őt a buszba hagytuk reggeli megvételekor a tesco parkolóba. Szomorúan konstatálta visszaérve a csarnokhoz hogy ő bizony kimaradt minden jóból, természetesen pár falatot löktünk neki is.
A 3. ellenfél játékerejéről sem tudtunk túl sokat, hisz ők azok az ifjúnak nem mondható titánok voltak, kik később rajtunk köszörülhették a nyelvüket,sajnos belerondítottak a körarányunkba hisz nulláról egyre nőtt a bukott körök száma.
Mindenesetre ha más nem is maradt meg a warból, annyi biztos, senkivel se játszottuk le ilyen gyorsan a meccset, cirka 13 perc volt, köszönjük nekik ezúton is.
F***U csapata következett, kikről ha nem is sok, de több információnk volt mint a SHOUTCATS esetében, gondoltuk hogy ügyesek lesznek mi meg úgy igazán nem is voltunk még játék hangulatban, ennek ellenére sikerült egy 13-2-őt védeni, majd a csere után egy 15-6-os állásról leikszelni, mondanom sem kell kellemes érzés volt de hamar túltettük magunkat rajta gondolván még így is a saját kezünkben van a sorsunk,meg kell verni utolsó meccsen a feszty-t a hőn áhított csoport elsőségért.
Nem sokkal utána jött a kolev féle mix, melyen nagyon oda kellett magunkat tenni hisz tudtuk ha hibázunk,akkor úszik az elsőség is, ennek megfelelően ültünk le játszani simának mondható 16-4-es végeredménnyel letudtuk a kimondhatatlan nevű csapatot is.
Ha nem is élet-halál kérdése volt, mindenképp szerettünk volna csoportelsők lenni egy esetleges jó ágrajzért, nem tudok sokat mondani a meccsről küzdöttünk-hajtottunk,nyertünk.
Szétlövés első fordulójában az EASY csapata került elénk, szerettünk volna játszani ellenük lanon elég régóta,köztudott hogy nem kedveljük őket-nagyon nem.
Ezzel egyenes arányosan le is néztük őket -hiba volt-, csúnya vereségbe futottunk bele az első mapon,majd mondhatom hogy a 2. mapon a béka segge alól felállva sikerült megnyerni a párosítást,ezzel helyére tenni pár dolgot,vártuk hogy flash elnézést kérjen getthomantől hisz a 2 fraget jóval meghaladta,de ez elmaradt.
Mellettünk a BMCT küzdött foggal-körömmel, mint megtudtuk sikertelenül,sajnáltuk őket, érdekes lett volna közénk beállitani a paravánt :(.
JP tanácsaival ellátva vágtunk neki a szlovákok elleni vétózásba,és választásba,mondhatjuk sikeresen 2 mapon sikerült őket megverni és ezzel kibérelni magunknak a megtisztelő top4 helyezés valamelyikét.
Jött a jól megérdemelt pihenő, kicsit koccintottunk is a napra,beszélgettünk-nevetgéltünk még egy keveset,majd úgy döntöttük elmegyünk lezuhanyozni és kipihenjük magunkat vasárnapra.
A zuhanyzóban „kellemes” látvány fogadott minket, kis susmogás után megtudtuk hogy inhailed csatlakozott hozzánk,akivel azonnal megvitattuk,hogy bizony mi egymás ellen játszunk holnap.
Ment az esélylatolgatás ezerrel,kifejtette mindkét fél a véleményét maliburól,többnyire azért ezek egyeztek,ennek mi is örültünk :)).
Annak ellenére hogy a játékról szól ez a verseny megvitattunk más dolgokat is,kiderült hogy inhailed bizony vajdasági magyar úr,baranyától megtudtuk azonnal -akkor bizony ő román,hosszú percekig jókedvet okozva ezzel az ott tartózkodóknak, mindegy amúgy.

Harmadik nap:

Immáron büszkén szállhattunk ki a buszból körülbelül 6 órányi alvással a hátunk mögött,majd futottunk egy kört a városba mint akik mit sem sejtenek arról,hogy ma bizony ünnep van, így pár liter gázolajtól megszabadulva visszaérkeztünk a parkolóba,és ferde szemmel vizsgáltuk a büfé kínálatát.
Az egy dolog hogy 500 ft alatt semmit sem láttunk,na de hogy a hamburgerben a hús fehér,ez tuti valami újítás… Hozzáteszem baranya és marine előszeretettel fogyasztották, helyenként tényleg elhittem rájuk nézve, hogy finom.(kár volt)
Meglepő nyugodtsággal vártuk a nem is oly távoli kezdést,néhányan még lőttünk párat a helyi dm-en,getto és tomor általában máshogy készült fel a warokra,fura volt ha fontos meccs következik ők mindig csak kettesben tudnak mentálisan felkészülni a mérkőzésre,távol a csarnoktól. 😉
A mihu gárdája következett a döntőbe jutásért, 3 csapat volt akikkel nagyon szerettünk volna játszani más-más okok miatt ezek pedig az easy a feszty és a mihu volt, előbbi a nagy szájuk miatt,a középső csapat ellen leginkább azért mert neten nem sikerült őket megverni és csúnyán kikaptunk általában,az utolsó csapat ellen pedig gondolom sejtitek hogy miért,avagy ki miatt – igen malibu az – nem is fecsérelnék túl sok szót erre a dologra inkább csak másolok egy részletet a januárban nekem címzett privát üzenetéből : „en is szeretnek veletek jatszani, de hidd el, nem sok koros meccs lesz.”
Örülök hogy erre sikerült rácáfolni,hisz az utolsó mapot leszámítva nagyon szoros meccsen kaptunk ki,talán majd legközelebb.
Szerencsére sikerült fejben helyre tenni a dolgokat talán kicsit túl is tenni magunkat ezen a vereségen és sikeresen begyűjteni a bronzérmet a feszty ellen,reméljük ha a csoport meccsen nem is,itt már ők is beleadtak apait-anyait.. 😉
Boldogok voltunk,bár nagyon siettünk hazafelé,hisz az eddigi legjobb eredményünket értük el ami ha azt a 3 lant nézzük akkor nem is rossz.

A szervezésről és lebonyolításról pár szót, örömmel konstatáltuk amit megígértek nagyjából meg is valósult, ez a büfé még mindig borzalom,nem hiszem el hogy olcsóbbat és jobbat nem lehetne találni, azért szvsz ilyen forgalom mellett jelentkezne más is.
Minden dicséret megilleti ennek ellenére a brigádot,nem volt csúszás,segítőkészek voltak és csak reménykedünk a hasonló folytatásban.

Nyereményünk az 50 ezer ft mellett, két 25 ezer ft értékű vásárlási utalvány volt,egyiket a pixelben,másikat pedig a polonium által tudjuk értékesíteni, illetőleg szeretettel várnak minket a következő rendezvényre is -ingyen-.
Nagyon szépen megköszöntük,elfogadtuk és örömmel jelenthetem hogy nagy eséllyel ugyan ezzel a felállással,de talán még nagyobb elszántsággal és lendülettel érkezünk júniusban. A készülést direkt nem írtam bele,azt nem ígérem :)).

Ha voltak olyan akik nekünk szurkolt azoknak köszönjük,akik pedig nem nekünk,azok… melyik gombbal?!