DE LAN @ dcocks Téma: Counter Strike

Úgy éreztem érdemes pár szót ejteni a ma esti „DE LAN”-ról…

A meghirdetett 6 órás kezdésre szinte hiánytalanul oda értünk az már látszott, hogy ebből egyhamar nem lesz kezdés.
Szépen bepakoltunk kifogástalan volt a helyszín, embertelen akusztikával rendelkezett, egész sok csapat össze is jött már már lanfeeling uralkodott.

Azt az információt kaptuk hogy ne dugdossunk semmit még a switchekbe majd csak parancsra, lassan kiderült hogy internet sem lesz az egész lanon, gondoltuk semmi gond majd offline módba toljuk.
Gondoltuk mi persze tévesen az emberek 70%-ának offline módban sem volt hajlandó elindulni a steam internetet hiányolván…
Ezzel úgy cirka 3 óra hossza elment a problémára megoldást nem találva, az első vicces jelenet akkor történt annak a pár embernek akinek sikerült elindulnia offline módba, kiderült hogy a helyi szerverek másodpercenként állnak meg vagy fagynak ki.
Az adminok természetesen értetlenül álltak a dolgok előtt, miután kiderült hogy a srácok egy gépről külön 5 cs-t megnyitva szerették volna a szervereket futtatni, újabb 2 óra elteltével persze megoldás nélkül kiderült hogy ez bizony úgy fog zajlani hogy szépen az egyik csapattag tol egy new game-t és a többi játékos majd szépen felérkezik eme remekműre… :)))
Mondanom sem kell mennyire volt nevetséges az egész pláne úgy hogy szép lassan kiderült hogy akiket nem engedett fel a steam offline módba azok non steam gyanánt nem tudnak feljönni a szerverre mert nem mindenkinél egyezett a client…
Ekkor indultak a legnagyobb aranyköpések az adminok felöl, csak párat idéznék:
-Miért nem rendes cs-vel jöttetek?
-Miért nem a LEGFRISSEBB cs van fent?
-Eleve így kellett volna jönni a rendes verzióval.
-Illetve miért nem a LEGÚJABB cs van fent?
Mondanom sem kell nagyon hosszú vidám perceket okozván ezzel az emberek 90%-ának.

Szépen pendrive-on pörögtek a LEGFRISSEBB és a LEGÚJABB cs-k feltelepítése és már volt némi remény a kezdésre is úgy 22:45 felé.
A hangulatra nem lehetett panasz, bár olyan lant még nem láttam ahol ezzel lett volna baj.

A meccsekről:

9 csapat volt 1.6-ban, kitalálták hogy mindenki játszon mindenkivel aztán aki a legtöbb pontot gyűjti az lesz az első, az hogy ki-kivel játszik elintézték annyival hogy keresgéljék meg egymást a csapatok és szépen játsza le mindenki egymás között majd adja le az eredményt.
A mapok kiválasztása is rapszódikus volt arra azt a verziót találták ki, hogy szintén a csapatok beszéljék meg egymás között min szeretnének játszani, ebből született 3 nuke,2 d2, 2 inferno.

Az eredményekről:

dcocks (XeRxEs, kissa, Crendox, maRiNeee, CSABI BACSI)

dcocks vs. „nincscsapatom” 16-1 (d2)
dcocks vs. ottaman(török hallgatók) 16-0 (inferno)
dcocks vs. inWa 16-5 (inferno)
dcocks vs. Ágasi-team 16-1 (d2)
dcocks vs. THiS iS 16-3 (nuke)
dcocks vs. spritty 16-2 (nuke)
dcocks vs. lanbetyárok 16-0 (nuke)

Az utolsó meccset már nem kellett lejátszanunk a [Buldozers] ellen mert már elpakoltak.
Kaptunk 5 érmet és 1 db pezsgőt, na meg egy nagy tapsvihart. 🙂
Érdemes még megemlíteni: ingyen zsíros kenyeret, ásványvizet és redbull-t a lányok jóvoltából mindez pozitív volt az ingyenes nevezés fényében,

a többiről inkább már nem írnék semmit, csak a jóra emlékezünk! 😉