Motivational Poster Game #1 Téma: Counter Strike

A legtöbben biztosan képben vagytok azzal, hogy mi is az a „motivational poster” és, hogy ebből hogy csinált viccet az Internet, de aki esetleg hátrányban lenne a háttérinfoval, annak most röviden összefoglalnám. A „motivational poster” egy fekete keretben lévő kép, aminek van egy címe meg egy rövid frappáns definíciója/magyarázata és motivál. Persze hála az Internetnek ebből is sikerült már viccet csinálni, amiket frappánsan csak „demotivational poster”-eknek hívnak a legtöbben, ahol legtöbbször kifigurázzák a témát, vagy eleve egy vicces kép szolgáltatja az alapját a poénnak.

Volt már kint ilyen a CSHU hét képe rovatában is django-val, de most is egy ilyet raktam ki, mivel egyet se küldtetek be az elmúlt másfél hétben (tessék iparkodni). A lényeg azonban, hogy rengeteg ilyen hazai vagy általános CS-s téma van, amit viccesen fel lehetne dolgozni „motivational poster”-ben, így miért ne játszunk egy kicsit.

Csináljatok ti is vicces motivational postereket, akár angolul, akár magyarul, ahogy szerintetek jobban üt, a lényeg, hogy minden héten csak a téma lesz megadva, és ide a blogba linkelhetitek be a munkáitokat, amin aztán mindenki röhöghet kedvére, vagy azért mert jól sikerült, vagy azért mert nem.

A hét témájaCSHU vagy Counter-Strike.hu (kinek hogy esztétikusabb)

Tehát csak a cím kötött. Bármilyen fotót, képet lehet hozzá használni, bármilyen idézet, magyarázat, meghatározás lehet alatta, ami szerintetek vicces és jól jelemzi a CSHU-t vagy annak közösségi életét. Remélem többen kedvet kaptok hozzá, mert nem kell más csak egy jó ötlet és ~5 perc szabadidő egy képszerkesztővel.