Acclopás (UPDATE!) Téma: Counter Strike

UPDATE: Olvassátok el a #22-es kommentet és cselekedjetek belátásotok szerint. 😀

Ismét betaláltak accountlopással. Sajnos nem „friendses” felkeresés történt, csak e-mailt kaptam „Nemesi Béla”-tól, a [email protected] e-mail címről, „Nyertél!” subjecttel.

„Heló! Örömmel értesítjük,hogy ön nyert a gépi sorsoláson.Nyereménye egy ingyen játék softwar Fiókjába. Amennyiben igényli a nyert játék softwart,küldje el Fiók adatait és a kért játék nevét,hogy bizalmas körülmények között feltölthessük.köszönettel:[email protected]

Figyeljük meg az igényes megszólítás utáni spontán magázást, aztán máris kapom a fiókba a „puhaháborút”, amit „bizalmas körülmények között” töltenek majd fel nekem. Az milyen, így felsunnyogják az accountomra az éj leple alatt? Egyébként miért van az, hogy az accountlopók fixen kegyelem-kettesek nyelvtanból? De komolyan, ha nem tud írni, legalább Google-zna ki egy hivatalos üzenetet valahonnan, és azt alakítaná át. Ennél már csak az foglalkoztat jobban, hogy ki az, aki ilyen szintű próbálkozásokat bekajál. Persze van szint ez alatt is, nézzétek meg, fog öröm!