Logok a múltból Téma: Counter Strike

Mikor írtuk az elmúlt évtized embereiről a cikket, a nagy nosztalgiázás közepette eszembe jutott, hogy anno volt egy egy notez oldala kicsiny közösségünknek cowk jóvoltából, ahová a Steam-es időszámításunk előtt, még aktív IRC látogatóként gyűjtöttük a vadabbnál vadabb logokat a közösség kisebb-nagyobb alakjaitól. Gyakorlatilag olyasmit kell elképzelni, mint a bash.hu, csak értelemszerűen CS berkeken belülről érkeztek a gyöngyszemek.

Ennek az újjáélesztése vihetne egy kis szint a szürke CS-s hétköznapokba, a Ti segítségetekkel, amennyiben a vicces logokat megosztanátok velük hónapról hónapra. Megfelelő érdeklődés esetén havonta 1x jelentkeznék ilyen hírrel blog formájában, amihez a hozzászólásoknál lehetne megosztani a havi adagotokat, kiemelkedő érdeklődés esetén, pedig feltehetőleg Sanci-nak sem lenne ellenvetése, és főoldalas rovat is lehetne a kezdeményezésből.

Most első, kísérleti jellegű postként bármilyen ősrégi logot megoszthattok a hozzászólásoknál, ami szerintetek mindenki által érthető és vicces, mert nyilván mindenkinek lapul egy-két fail vagy sav.txt egy eldugott titkos mappa legmélyén. Ha esetleg mégsem, akkor lehet nyitni egy kis jegyzettömböt a projectnek, ahová szépen lementegethetitek az ide illő párbeszéd-foszlányokat. Ja, és kivételesen, nyugodtan lehet spammelni, mert áttekinthetőbb, ha egy post-ba, csak egy logot illesztetek be 🙂

Figyelem! A kacsacsőröket nem szereti az oldal, az IRC-es logokban ezeket javítsátok másra!