Butterduck effect at ICL7 Téma: Counter Strike

Előre szögezzük le, az írás teljesen objektív és nekem van igazam ( pow by Tü$ki 😀 ) szóval akik régen is olvasói voltak eme remek oldalnak azok emlékezhetnek Dany pillangóhatás@GPS X cikkére, amiben leírta, hogy ha az ancients nem kap ki

Először is az vizsgáljuk meg a versenyt már a legelején. 4×8-9-10 csapatos csoportok, hogy a kiscsapatoknak kedvezzenek. Remek rendszer, bármikor támogatnám, kivéve ha a szétlövés már SE-ben játszódik. Több csoportmeccsnél megvan az az esély, hogy randomra a papíron jobb csapat elbukik egy nála roszabb ellen. Klasszikus 4 csoportnál aránylag fontos a reális kiemelés, ami ez esetben nem történt meg, mivel a 4. kiemelt csapat csak a netes eredménye alapján tett szert ilyen előnyre, amire eddig ugyanígy nem volt példa.

A csoport

Itt kezdődött az első momentum, ami borította az egész verseny metetét, az A csoport első számú favoritja a stYle elbukott a Revolte+Vick összeállítású firetruck ellen, ami csak a 2. helyre futotta a stílusnak a csoportjában.

B csoport

10 csapat, xDk kiemelttel, (és nem szeretnék megbántani senkit) a középcsapatokból sem a jobban kerültek a csoportba, kicsit imba, dehát a „random” sorsolások random csoportokat dobnak. Itt az xDk behúzta a csoportelsőséget, és az ultimate csapata a csoportot végig hazárdírozva a 2.-at.

C csoport

Itt kezdődnek az igazi izgalmak, mivel ebből a csoportból az 5.-6. helyen kiesett csapatokat a B csoportból továbbjutásra tenném, emellett volt 1-2 körbeverés és X is, de majd késöbb visszatérünk ide.

D csoport

Itt is volt olyan csapat aki másik csoportból kijut, de sajnos a D 5. helyét megszerző monkeydick kiesett a versenyből, ebben mondjuk benne volt hogy kióvták őket az első meccsükről. a Többiek normális sorrenben mentek tovább. 1. TW 2. BMCT

és most ugorjunk az időben

Elérkezett a KACSA vs D-COCKS 14-16

Előre leszögezem megint, hogy a továbbiakban nem szeretném egyik csapat érdemeit sem kisebbíteni, csupán ez az egyéni magán véleményem az esetleges történésekről.
Remekül játszott az ellenfél, 14-11 es vezetésnél rátaláltak arra amivel be tudnak támadni tuscanon, és így el is hozták a mérkőzést. Kicsit türelmetlenek voltunk és futottunk a rá az elosztókra dezikevóval minden körben, de ez a mi hibánk, tanulunk belőle.
Eme aprócska hiba után következett az R elleni mérkőzés nuke pályán, ami a katasztrófális loss kategóriába sorolható, nemtudom mi lehetett velünk, de embert alig tudtunk lőni, ellentétben cyrax a lan meccsét tudhatja maga mötött. Be nem kalkulált vereség ha azt vesszük hogy 2. ként voltunk kiemelve, de én tudtam hogy ez fifty-fifty meccs.
Ezután a volgare meccs következett, ami elött érdekes szituáció alakult ki a csoportban : a volgare már fix1., ha nyerünk akkor 3.ok vagyunk, ha x akkor 4.ek, ha nyer a D-cocks a zebratown ellen és mi nem nyerünk kiesünk. Nekiültünk játszani a volgare ellen, infernon sikerült 8 kört támadniúk a fiúknak, ami a másik oldalon 6-2ről boe fordított meg remek clutchal, így 16-14 re megnyertük ezt a mérkőzést, így a csoport 3. helyén zártunk

1. volgare
2. R.xzn
3. Kacsa.xzn
4. zebratown
5. D-cocks

2 módon is változtathattunk volna a saját sorsunkon, először így ( amit a legjobban sajnálok )

15-14 re mentünk a volgare ellen, és tudtam, hogy semmi pénzük nincs. Mondtam ventrin, hogy be kéne írni a killt és rámenni az X-re, mert így a stYle-t kapjuk első köben, de elutsító válaszokat kaptam, és megnyerték a kört.
Ha beírom, és beírja velem még legalább 1 ember vagy csak késsel befut B-re, 15-15 a végeredmény, és a FIRETRUCK ellen játszunk szétlövésben.
Kacsa-FIRETRUCK az a meccs amire nemtudok sokat mondani ki nyert volna, szerintem sikerült volna győznünk 3 mapon, de csak azért, mert a FUCK vesztett mapot minden ellenfele ellen SE-ben, így azt mondom, ha beírtuk volna, 4. helyen végzünk, miután elődöntőben elvérzünk a volgaretól szerintem 3 mapon. ( amivel végső soron nem lennénk sokkal előrébb )

a másik pont, amikor fordult a sors, amikor a D-cock már említett remek játékkal visszahozta a mérkőzést. Ha ezt nem teszik meg, és nekünk 14-11 nél sikerült 2 kört nyernünk, és minden más eremény marad az ami, a csoport a következő képpen alakutl volna :

1. Kacsa 1 loss
2. volgare 1 loss ( a volgare egymás elleni eredmény miatt a 2. helyre szorul
3. R.xzn 2 loss
4. zebratown 2 loss 1 X

így a módosult ágrajzban ilyen mérkőzések következtek volna :

Kacsa – FG —> Kacsa – zsák krumpli — > Kacsa – FIRETRUCK — > mondjuk Kacsa 3. mapon

Így a felsőbb ág aljáról a volgare helyén ez az út vezetett volna döntőbe.

a volgare így módosult ágon jut el a döntőig :

volgare – soayco —> volgare – teamwork —> style – volgare —< volgare

az R a stYleval kerül össze első körben és a zebratown kezd a FIRETRUCK-al ugyanígy

ebben az esetben a végeredmény :
1. volgare
2. kacsa
3. style
4. firetruck

Köszönöm hogy ezt elmondhattam és köszönöm a társaimnak hogy nem sikerült megnyugodnunk a D-cocks ellen.