[K+]Esélylati1g pawa után szabadon Téma: Counter Strike

Először is szeretném megjegyezni, az esélylatolgatás teljesen szubjektív, én csak az alapján tudom felmérni a csapatokat és a játékosokat, hogy úgy mit tudnak ellenem nyújtani helyi hálózatos környezetben, hogy én örülök hogy a monitorig alig látok el, és ezzel így van a csapat legtöbb tagja is, és még ígyis gyakrabban kerülünk ki győztesen mint vesztesen,és mellé még hozzátartozik, hogy a tw okozza kiesésünket minden rendezvényen. akinek nem tetszik a helye, cáfoljon meg a hétvégén.

1. teamwork.n6

Nem szeretnék túl sok szót pazarolni, abszolút nyertesei már most a lannak, devla az utóbbi időben nagy formában játszik, ney is(neten), a többiekről ugye meg nem kell beszélni, annyi lanon játszott kicsi mint az ellenfélben ülő 5 player összesen*2.

a többiek bemásolt nevezettek után szelektálom, és véleményezem

mE’$zA’r$zE’k|

B417474’R; h4la’Lb4’r0′; AnA’lPa’Pa; bo:ll3’rB4’r0; Dj p0ksz0rny;

najó, ők fogalmam sincs hogy kicsodák.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de ez a fajta csapatnév nagyon ismerős még régről, első tippen az lenne, hogy a cshu-team állnéven, sok sikert nekik, remélem elkapnak valami „neten legendás” csapatot.
top16

BMCT.EVERLAST

Jet Pack; reiN9++; TibKoooo; dr1; fio;

Régi 5ös jó ismerősökkel akik lanon rengeteg rutinnal bírnak, ami ugye mint pawa óta tudjuk a játék egyik legfontosabb eleme, de ezt én sem gondolom nagyon másként. Nem tudom ki vállalja fel innen a madfregger szerepét, mert egyikük sem különösen azt tudja nyújtani, de az ha épp gyakoroltak egy picit és jó irányítás mellett csapatként mozognak, akkor nem lesznek lebecsülendőek, 1 csapatot nem tudnak elverni, a többiek közül bárkit elkaphatnak.
top8

concussion

delin; malo; FoDa; FliNt; blaze;

Jót kacagtam pampalampa kolléga cn jellemzésén (FliNt > LAN > WIRE > FoDa > blaze > delin), véleményem szerint ez vicces, de egy dolgot nem vett számításba, mégpedig mage kollégát, aki akkor is meg fogja tudni nyerni a meccseket ha foda éppen kislányt játszik és megsértődik vagy csak simán nem képes újabb lanon úgy fregelni mint fotelből. mage & mickey ki fognak emelkedni a csapatból, de úgy gondolom blaze gyengíti papíron az alakulatot, ha rám cáfol akkor nem vallanak szégyent.
top4

D-COCKS

CSABI BACSI; Getthoman; maRiNeee; Baranya^; sYLk;

Sokan úgy gondolom alábecsülik a csapatot, mivel hogy netplayerek, de lanon akkor is győzni fognak, mivel tudnak csapatként játszani, és mellette még skilles játékosokból áll. Mindenkit meg fognak verni, akit neten is, ha éppen arra a meccsre formába kerülnek a győztesen kívül bárkit elkaphatnak.
ui to flash : getthoman már akkor döntőzött mpc-lanon, amikor a 3. osztályba jártál kb, és még a csattogóst se húzogattad.
top6

deadlyz[PlayerPlanet.hu]

littlejohn; j4zZz; aLMaN; brain; sanceee;

Az öreg deadlyz régi arcokkal, én soha nem becsültem és becsülném le őket, mert még egy 13-2 re elvesztett oldal után is fel tudnak úgy állni, hogy szerintem el is felejtették hogy mennyivel fordultunk és csak játszanak, és akár X ig is elküzdik magukat, abban az esetben ha a tagok optimális weedfokon vannak. Jó meccseket szoktunk játszani, bár 1x-1x beköszön egy nagyobb loss is, de ez is csak az épp aktuális egyéni teljeseítmények miatt van.
Úgy gondolom, ki fognak kapni valami papíron gyengébb csapattól, emiatt veszélybe kerülhet a csoportból való kijutás, de ha sikerül utána beatelik a következő enemy-t, legyen az bárki.
top12

EASY

ako; kHRIS; lolman; flash; LeLe;

Sztárjátékosokból álló alakulat, úgy gondolom, ezt a terhet nem is fogják nagyon elbírni hogy beharangozták jöttüket, arra tippelek, a csapat egy része a verseny után inkább abba hagyja a játékot. Szarból nem lehet várat építeni, fosból meg még annyira se, a szar legalább megtapad. flashal töltött rövid playtimeom alatt kaptam elöző lanokról scoarboardos screeneket, bizonyítandó, hogy ő lanon is meglövi. Én ezt értettem is, persze, király vagy a kutyák között, de még ígyis csak te és krisztoforó fogtok valami mennyiségű freget lőni értelmesebb enemy ellen[ kb feleannyit mint ő] aki vissza is lő, és az 5v2,5 nem túl jó kilátás… :[
top12

F*** U [bmct.hu]

Bence; Dex; Mano; atomfej; bzt;

ezmi? atomfej és Mano neve ismerősen cseng, többiekről fogalmam sincs, de ez úgy gondolom elég szerencsés esetben egy csoportból való kijutáshoz.
top16

Fruits

lemon; alexrad; Kuszti; bard; kash;

Érdekes kérdés… alexradot tudom hogy játszott már helyi hálózaton, azt nemtudom milyen sikerrel, de gyanúsan nekem a többiek első lanos arcnak tűnnek, akik még ígyis sok mindenkit elverhetnek, de a tapasztaltabbakat már nem. Úgy vélem már a BMCT-t nem tudnák elverni, a gyengébbeket igen.
top12

GangBB

sanjuro; thisishidenseek; bafo; bringer; peha1;

Fogalmam sincs mit várhatunk tőlük, mert még sosem volt szerencsém iclen összekerülni külföldi alakulattal, de bafo és sanjuro neve ismerős talá a PPG-ből?:S… akik azért pár lannal ezelőtt szépen hozogatták a köröket… Semmiféleképpen nem ülnék le ellenük senki helyében lebecsüléssel, mert a végén magadat sajnálhatod.
top12

MEGAZORD IZ ANGRY

dinkaq; Ethan; zN; kasnvuq3d; Korboncnok;

Régóta ebben a felállásban játszanak a srácok, múltkor ESL-en elég szépen elb*sztak, amire így nem számítottam. Ha lanon azt a formát tudják nyújtani, de nem is kell, hanem úgy tudnak együtt játszani mint akkor, akkor sokáig juthatnak, és imbalanced módon elkaphatnak bárkit a tw-n kívül.
top8

ULTiMATE

pinGu`; CRiiP; ButcH3R; DARVEX; rsx;

Sokan bántják őket, hogy netplayerek, meg hogy egész nap csak játszanak… Ha van rá idejük, had tegyék. Bárki bármit gondol, fejlődni csak úgy lehet, ha az ember gyakorol, és ők azt teszik. (nem úgy mint mások..::D:D:) Szerintem nagyon jól fognak játszani, de még kell 1-2 verseny mire feljebb tudnak lépni a létrán, most szoros küzdelemben elvéreznek egy top4 csapitól.
top6

mihu

HunT; Sm0kE; plum; malibu; iNhailed;

Malibu és a fiúk a külföldi lanon megmutatták mi a dörgés, csak sajnos minden olyan ellenféltől 5 kör alatt kaptak, akiket nem vertek meg ugyanilyen különbséggel, ami én szerintem nem valami pozitív teljesítmény. Ha mal1 megokosítja a csoportot mint ahogy lanok óta valami turpissággal kerül a csoportelső helyre, akkor mint az előző lanon a 4. helyet sikerülne megszerezniük, és mivel kevés a jó csapat ki is lesznek emelve, így már csak abban reménykedhetnek, hogy ne kapjanak még bmct-t se. sajnálom. legutoljára mikor volt alkalmam játszani ellenetek(késöbb is lett volna csak akadt egy kis ágrajzvariáció), akkor úgy vertünk meg titeket, hogy 4en nem láttuk a monitort, és nem is kellett infózni csak futkostunk.
top4

[#FeSzTyPiNcE]

CyraX; shődli; Blaster; eternitY_-; n1m4nd;

Szerintem nem kell sokat taglalnom rajtuk, dobogós helyekért lesznek csatában. Bízom benne hogy a leggyengébb láncszem is valami supportot nyújt fregelés terén, és akkor bármi megtörténhet.

top4

Kb ennyi, ha valaki nemlátja magát, akkor nem tudtam őket hova rakni a létrán, de cáfoljanak meg engem ők is.
Továbbá nemtudom hogy a volgare csapatával mi a lanhelyzet, megjelennek-nem jelennek, fogalmam sincs mit tolnak, ha lenéznek akkor a döntőben találkoznak az ősi riválissal. Továbbá magunkat szeretném még megemlíteni és megkérdezni szeretett csapattársaimtól, hogy mi a faszt tolnak, és hogy szeretnének-e ellátogatni a rendezvényre.

kösz hogy elolvastad.