THiS iS Web Design Téma: Counter Strike

Üdv.

Volt csapatomnak készítettem egy web grafikát amely hamarosan induló oldaluk tervezett grafikája lesz. Lehetséges, hogy még lesz rajta kisebb nagyobb módosítás de a színvilág, logó forma megmarad.

Ahogy ezelőtti blog bejegyzésemben ígértem, hogy fogok készíteni pár tutoriált weboldal készítésről Photoshoptól – a weboldal FTP-re való féltöltéséig. Kérdésem most itt az lenne, hogy érdekel e titeket ennek a grafikának az elkészítésének a menete?

Mert ha igen akkor 2 fajta módon tudom közre adni, videóformában 3-4 részben (monitoron a photoshop képe lenne rögzítve, közbe tanácsok, instrukciók) vagy pedig írt szöveges módon képekkel illusztrálva 3-4 részben. Ezt írjátok meg ha hozzászóltok.

Természetesen miután elkészült maga a grafika átültetjük az a böngészők által elfogadott formátumra. Gondolok itt HTML, CSS, jQuery-re. Ezeket 4-5 részben meg tudnánk oldani. Utána ha valakit érdekel mutatok FTP alternatívákat, és esetleg elfogadott domain regisztrátor helyeket.

Mivel ezeket főként kezdőknek szánom elég szájbarágós anyagokra kell gondolni de nem lesz vészes azok számára sem akik már láttak photoshopot.

Maga a THiS iS design így néz ki.

Design

Várom a válaszokat, fórumba.

Üdv, Bali

DeviantART

HB