[K+]Getthoman esélylatolgatása Téma: Counter Strike

Üdvözlöm a kedves Olvasókat!

Tudom, hogy nagyon megoszlanak a vélemények rólam, de azért leírnám a gondolataimat a lannal kapcsolatban.
Azért döntöttem úgy, hogy leírom a véleményemet a lan kimenetelét illetően, mert az eddig született latolgatásokat bőven nem látom reálisnak. Tiszteletben tartom a véleményüket, de azért felvázolnám az én verziómat is a témával kapcsolatban.

Visszafelé haladnék, csak, hogy izgalmasabb legyen. A többi pályaműhöz hasonlóan én is csak a befizetett csapatokkal foglalkoznék…Persze van még pár csapat akik változtatnának az általam várt top 8-on de ez majd csak a nevezésük véglegesítése után esedékes.
Őszinte leszek, nem jártam utána semmi infónak vagy lanos eredménynek, csupán az eddigi tapasztalataim alapján alkotom a véleményemet. Eme iromány csupán az én személyes gondolataimat tükrözi.

Na akkor lássunk is hozzá.

8.helyre a Megazord csapatát várom. Elég régóta indulnak különböző netes ligákon több kevesebb sikerrel. Lanos teljesítményükkel nem vagyok teljesen tisztában, de a netes eredmények alapján úgy gondolom, hogy odaérhetnek a top 8 ba. Dinka és ethan különböző high mixekben szokott feltűnni, ezért úgy gondolom, hogy magukba szívtak annyi tapasztalatot, hogy a csapatot az első 8-ig segítsék.

7.helyre a Deadlyz nevű brigádot jósolnám.Már egy ideje együtt játszanak és jó pár lanon megfordultak a srácok ha nem is együtt, de ez a tapasztalat és tudás elég lehet egy csoport második helyhez, miután egy kis szerencsével, vagy jó aktuális formával eljuthatnak a 7. helyre. Alman és jazz a deadlyz oszlopos tagja már régóta motivált játékosokat maguk mellé véve próbálnak meg elérni valami maradandót. Sancee ha jó formában van nagy segítségére lehet a csapatnak. Brainről és littlejohnról nem sok információval rendelkezem de ezt tájékozatlanságomnak tudom be és nem is foglalkoznék velük komolyabban.

6. helyet az Easy nevű fiatal ám de elég nagyszájú tehetségekből álló bandának adnám, attól függetlenül, hogy a nagytudású khris is velük tart.Szerintem azonban nem lesz elég a csapat hozzáállása és skillje egy előkelőbb helyezés eléréséhez. Korukhoz képest elég jól teljesítenek a srácok, ezért úgy vélem, ha huzamosabb ideig együtt tudnának tartani egy felállást még jobb eredmények várnának rájuk.

5.helyre magunkat várom, azaz a D-cocks nevű klánt.Úgy vélem, ha mindenki formában lenne a társaim közül és persze jómagam is eltalálom a megfelelő hangulatot, szerénynek közel sem mondható csapatunk akár előrébb is végezhet.Az utóbbi időben azonban valóban siralmas teljesítményt nyújtottunk és egyénileg is nagyon elhanyagoltuk a játékot ezért nem tenném magunkat előrébb a képzeletbeli rangsorban.
Marine a csapat nagyágyúja ha jó formában van, maga is eldöntheti a sorsunkat a helyi hálózatos verseny végkimenetelében.

4. helyet a Fesztypincének adnám.Mind az 5 srác elég régóta űzi az „ipart” ahhoz, hogy elég lanos tapasztalattal a hátuk mögött letegyenek valami kiemelkedőt az asztalra. Cyrax és shődli már nagyon régóta a fesztypince neve alatt futnak, és a régi nvt nevű csapatban
nevet szerző blaster és nimand csak erősítheti a csapatot szerény véleményem szerint. Eternityt úgy vélem senkinek sem kell bemutatnom, mindenki tudja mire képes ha el tudja kapni a megfelelő ritmust. Ehez a 4. helyhez amit nekik szavazok azért elég rendesen oda kell tenniük magukat, mert jópáran pályáznak már eme előkelőnek mondható helyre.

3. Helyre a mihu alakulatát várom, amelyben szintén régi motorosokat találhatunk.hunt és smoke már réges régen is a mihu nevű csapatból ismerős lehet ha jól emlékszem, a jó örek malibut pedig szerintem mindenki ismeri.Az ultimateből érkező tehetséges plumról valamint a csapat 5. játékosáról inhailedről
sajnálatos módon nem sokat tudok, de biztos vagyok benne, hogy nem lepkehálóval rohangálnak majd a pályákon.Tudomásom szerint elég sokat gyakoroltak, ha minden igaz a külföldi erősebb csapatok ellen, ezért úgy vélem kellő skillt és tapasztalatot szereztek, ami pedig szintén előnyükre válhat, hogy a külföldi játékstílusból is ragadhatott rájuk, ami hazai vizeken meglepő taktikákban mutatkozhat meg és ezáltal meglepetés szerű támadásokat kivitelezhetnek.

2. helyre a Concussion néven futó srácokat raknám. Sokszor szó szerint napkeltéig játszanak, ha nem is mind az 5en, de a csapat nagyrészét sokszor látom 10-es mixelni együtt, vagy warozgatni kifulladásig.Úgy vélem a nagy mennyiségű gyakorlás alatt kellő tapasztalatra és skillre tehettek szert.ELég ideje játszanak már együtt online ligákon és más eseményeken, ezért a csapategységükkel nem hiszem, hogy gond lenne.

1.helyre nem meglepő módon én is teamwork alakulatát várom, attól függetlenül, hogy pár napja fila említette, hogy nekik izgalmas lesz majdnem minden ellenfél, ugyanis kissé elhanyagolták a gyakorlást. Ettől függetlenül az eddigi magán és közös tapasztalatokra hagyatkozva bátorkodom kimondani, hogy az egyéni skillel rutinnal megint győzedelmeskedhetnek a magyar scene krémje fölött. Fila ha odarakja magát és formában van nem csak a taktikai részben tudja segíteni csapatát.Smile és twist pedig köztudottan kemény madfraggerek és ha ehhez
hozzáadom kicsi rutinját és awp tudását, meg devie nagy száját és egóját, egy egész sikeres csapatot kapunk, akik ismét képesek lehetnek megnyerni ezt az ismétlődő offline rendezvényt.

Gondolom pár ember nem ért egyet az iménti gondolatimmal, de hát nincs olyan esélylatolgatás amelyet mindenki optimálisnak vélne.

Remélem egy jó hangulatú, különösebb csúszások nélküli lannak nézünk elébe.Mindenkinek sok sikert és szorgalmas gyakorlásban gazdag napokat kívánok a verseny napjáig.

Köszönöm, hogy elolvastátok a véleményemet. GL & cu @ LAN!!!