Demot Tek-9re Téma: Counter Strike

Üdv, ahogy a címből is kilehetett találni a jelen következő nemzetközi versenyre szeretnék egy videót csinálni, melynek gerincét nagyrészt hihetetlen és vicces jelenetekből szeretném megalkotni, tehát jöhetnek igazán szép lövések és

– Jöhetnek olyan körök, amiben csak 1-2-t lőssz, de azt gyorsan lövöd embertelen módon (pl. dupla airshot, awp double wallbang, awp tripla stb.)
-Az ellenfél lehetőleg ne bot legyen benne, látszon rajta, hogy nem botok ellen lőtted
– Jöhetnek 1vX-ek, falroták, gyors 4-esek 5-ösök, melyek nem eco körben születtek a látvány kedvéért.
– A demot egy rar-ba tömörítsd, melybe mellékelj egy txt-t:
* A frag idejével (perc:mp-re pontosan megközelítőleg pl. 20:15)
* Írd le, hogy mire számítsak (pl. így: inferno ninja defuse, dust2 B 1vX, remélem így érthető)
* A nickeddel
* A nemzetiségeddel
– Leginkább in-eye demokból szeretnék dolgozni, így ha rendelkezel az adott jelenetről in-eye felvétellel azt jobban preferálnám, de ha csak hltv-n van meg és igazán szép, megpórbálhatom abból is megoldani.
– Lehetőleg rapidshare nevű megosztóra töltsétek, onnét mindig problémamentes volt számomra a letöltés.
– A rar nevét ilyen formátumban várnám pl: d2_deagleairshot
– A videóban való szereplést nem tudom mindenki számára ajánlani, de általában erről az oldalról olyan mennyiségű jelenet szokott jönni, amely után nem nagyon szoktak jelenetek kimaradni.

Pár részlet a videóról (már ha bárkit is érdekel):

– A dúrva fragek és a vicces jelenetek nagyjából váltani fogják egymást, hogy ne legyen túlzottan egyhangú a videó.
– Maximum 5-6 percesre tervezem
– Javarészt magyar játékosok jeleneteit szeretném beletenni, külföldiek közül inkább pár külföldi ismerős jelenetét teszem be.
– Igyekszem olyan jeleneteket keresni, amelyek megállják a helyüket ezen a nemzetközi versenyen, és igyekszem az effekteket is a színvonalhoz igazítani.

Szeretnék sok sikert kívánni titusznak és Osirisnek és a többi magyar indulónak (sajnos többet nem nagyon láttam így csak őket emeltem ki) a versenyre.

És elénézést ha néhol érthetetlenül fogalmaztam, vagy hibásan, esetleg helyesírási hibát vétettem, de igyekeztem gyorsan túlesni rajta, várom a jeleneteket és köszönöm előre mindenkinek aki demot küld vagy bármilyen módon támogat engem.