BECUP 2010 Téma: Counter Strike

Na sziasztok. Gondoltam írok én is egy remek kis beszámolót miután „kipihentem” a lan fáradalmait 😀

Szóóóval… Számomra az egész lan „sztori” onnan indult, hogy körülbelül másfél héttel BECUP előtt drága Nosvi illetve Ruccso barátom elő álltak avval az ötlettel, hogy mennyünk le egyet funolni. Először elvetettem az ötletet, de aztán Nosvi felajánlotta, hogy állja a benzin pénzt valamint beszereztük még két hatalmas madfragerünket Mardukot és Szilvát (pLum). Voltak még bonyodalmak, valaki nem jön, valakinek nincs pénze, valakinek dolgozni kell és nem biztos ideér. De végül péntek délelőtt 10-re kiderült, hogy mindenki tud jönni. Előtte azonban csütörtök este, taktikai megbeszélést tartottunk, ami kb annyiból állt, hogy megbeszéltük ki mit fog CT-ben. Ennyi volt az előjáték.

Végleges felállásunk tehát: rs MarduK,hu Nosvi,hu Szilva,rs Ruccso és jómagam rs iNhailed

Mind ez után, péntek délután 3kor indultunk rs Kanizsáról (Szerbia északi része :D) Mégpedig a drága KIS KIA CEED-el. Ruccso Marduk és én vártunk Nosvira, miután pedig megérkezett, lassan elkezdtünk pörögni a határ fele.
Szegedről továbbindulva bepakoltunk 4 gépet, 3 TFT és 2 CRT monitort valamint a perifériákat és saját magunkat. Igazából a várthoz képest jól elfértünk, csak sajnos az Ócsai kurvák már nem fértek be :(. Ugyanis hu Ócsát útba ejtettük, mert ott vettük fel Szilvát. Miután ő is beszállt, megerősödtünk még 1 nagy táskával, 1 géppel valamint 1 kétméteres állattal, aki annyira nem is állat csak magas. Így tovább indulva már nem is volt annyira tökéletes az út, ám szerencsére már közel volt a remekül (Ócsához közel) elhelyezett BECUP rendezvény.

Őszintén nem emlékszem mikor értünk oda, de azt tudom, hogy pont akkor kezdett el cseperegni az eső. Kiszálltunk, bepakoltunk, össze raktuk a gépeket és vártuk, hogy mi a végzetünk. Velünk szemben teamwork, mellettünk kutyus, mögöttünk az Osztrák source-osok. Azt hiszem jó helyre ültünk. 😀 Nahát egyszer csak megláttuk a csoportokat, valamint szilva már előre jelezte, hogy elég jó csoportba kerültünk, a miénk az egyedüli 4es csoport, valamint esélyesen tovább is jutunk. Nézegettük nézegettük, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy megváltoztak a csoportok (Hála egy kedves teamworkosnek aki velem szemben ült :D) és bekerültünk egy oda, ahol talán mi voltunk leggyengébbnek kikiáltva. hu Volgare,hu nintai,hu deadlyz és a később meglepetést okozó czsnoopy csapatával alkottuk ezt a remek 5öst. Reménykedtünk benne, hogy nem Volgare ellen lesz az első meccsünk, de istennek hála rögtön őket kaptunk és annyira de annyira jó izzel kipakoltak minket, hogy az valami élvezet lehetett. Hoztunk vagy 6 kört, említésre sem méltó. Ezek után szilvával beszélgettem sokat, és megegyeztünk abban, hogy valamiért a sens-ünk totál el*****dott a becup guinak hála. Péntek este nem is tudtuk igazán elkapni a fonalat, de szombatra szerencsére sikerült ezt kiküszöbölni.

Péntek esti második meccsünk a Deadlyz elleni volt. Train, T-ben kezdünk. Hát jól indul ez is, gondoltam magamban, ám miután betámadtunk 9et, gondoltam hátha összejön a végén valami, talán túlságosan is elbíztuk magunkat. CTben nem tudtuk bevédeni a hatos-köz rusht. Ezen elment az egész 17-13 oda, de egy 0playtimeal rendelkező mixxel teljesen jónak éreztem ezt az eredményt.

Miután vége lett ennek a meccsnek is, kicsit pihentünk, Nosvi és Ruccso elhúzott egy lakásba aludni (gondolom én). Mi 3an pedig maradtunk az asztal alatt. Közben bevágódott hu METHOS aki KB totál részeg volt és mix közben basztatott minket. De azért élvezet volt megismerni mert tényleg jó arc és sokat röhögtem rajta-vele. (THX METHOS!) Miután 4-5 körül befejeztük a mixelgetést, gondoltam lefekszem picit aludni, DE szerencsére ott voltak azok a Konzolok tőlünk kb 10 méterre. Ment a fifa a kurvajó magyar kommentárral, és az a NFS meg mittudomén milyen autós játékok hanghatásai annyira élvezetessé tették az alvásomat, hogy az valami borzalom. Miután Marduk még benyögte azt, hogy „Kicsit égnek a szemeim, de azért nagyon nagyon nem pövgök” mondatát, le is feküdtünk. Kemény 2-3 óra alvás után fel is keltünk, reggel van, minden oké, marduk első dolga 1 szál cigi, én is kinéztem vele. Vettünk kaját, fél9 minden oké. Na de hogy mégse legyen minden annyira oké, csörög a telefonom, Hív Ruccso… „Hallod inha, elvesztettük a kulcsot a lakásban, 4. emelet be vagyunk zárva, próbáljatok valamit szervezni h később kezdjünk vagy valami.”. Hirtelen nem hittem el, hogy ilyen történhet. Röhögve tettem le, és mondtam az ott lévő csapattársaimnak, hogy ilyen nincs. Persze magasról tojtam rá, hogy mi van, reggeliztem tovább. Ennek örömére hív megint Ruccsó, hogy meg van a kulcs, a zsebében volt…

Miután kis késéssel megérkeztek, NUKE-n játszottunk snoopygame ellen. Mivel fogalmunk sem volt, hogy kik ők. Ezért ugy álltunk hozzá, hogy ezt hozni kell, mi kezdünk CTben. Ismét jól kezdtünk, az első oldalt hoztuk, 10-5re vagy 9-6ra, nem emlékszem már igazán. Viszont Tben Alig tudtunk kört hozni, végül 18-12re kaptunk ki, ami igy vissza tekintve, hogy az arcok hol végeztek (Ha megérdemelten, ha nem. Bárki bármit mond, én láttam TW ellen milyen morállal tolták a D2őt. Hihetetlen jó csapatjátékuk volt) nem is tűnik annyira rossz eredmények.

Ezek után picit elkeseredve vártuk a nintai elleni meccsünket, de tudtuk, hogy ez a meccs kell ahhoz, hogy tovább jussunk. Számomra nem annyira szoros meccsnek tűnő 17-13ra hoztuk INFERNON. Öröm volt ám a javából, igaz számolgattuk ki, hogy s mint jut tovább, de végül szerencsére mi kerekedtünk felül.

Miután hu kutyussal megint egy említésre nem méltó 16-3-at (azthiszem) játszottunk, lekerültünk alsó ágra ahol a hu power of Dagi ellen hoztuk az első meccset, majd összekerültünk hu xDk-val.

Az xDk elleni meccs nagyon izgalmasan indult-folytatódott-végződött.NUKE a map. Miután 9-6ra hoztuk a CT-t, Tben nagyon szarul kezdtünk és rögtön 4-5 kört vesztettünk. Ezek után, elegem lett abból, hogy Nosvi meg sem szólal, Szilva halkan beszél, Ruccso néha beordit, Marduk pedig csak lövi a frageket de senki sem segít neki. Elkezdtem ordítva infózni és kb próbáltam utánozni Dózert. 😀 Egyből minden megváltozott. Fordítottunk, kezünkben volt az irányítás. 14-10. Nálam a bomba. Futok rámpára ott áll pár CT-s, gondoltam eldobom a bombát nehogy véletlen meghaljak vele és aztán rajtam megy el a kör. ELDOBTAM, vajon hova? BUGba. Fogtam a fejem, de menni kellett, meg kell ölni mind ordítottam. Miután 5v2ben maradtunk, valaki valamilyen formában egy famassal megfordította a kört és lőtt 2 fraget, miközben Nosvi sikeresen kivégezte, engem is fejbe lőtt, aztán pedig elbuktuk a kört. Ezek után megtörtem-megtörtünk és nem tudtunk kört hozni. 16-14 xDk-nak. Kiestünk vége. Szarul éreztem magam, de ezek után rendeltünk pizzát és az ingyen sör, valamennyire boldogított. 😀

Ezek után este gyorsan kidőltünk, kb semmi érdekes nem történt. Másnap, miután arra keltem, hogy alsóneműs csajok vannak hátul az udvaron (Legalább is ezt hazudták a hangos bemondóban!), valamint a FIFA kommentátor „NEM CSAK, HOGY KIVÉDTE, DE MEG IS FOGTA” szöveget nyögte be, felkeltem, és specteléssel telt a nap. Miután a snoopy meglepett a jó játékával, meglepett a rosszal is. Azthittem többre képesek a style, illetve később a teamwork ellen. Végül a döntőt is végig néztük, személy szerint teamworknek szurkoltam, mert sokkal jobb arcnak tartom őket, viszont styleban sokkal erősebb játékosok voltak ezen a lanon. Elismerésem minibazsinak, nagyon szépen lőtt, illetve grat az egész style csapatának.

Végül összepakoltunk és elindultunk hazafele, Szilvát kidobtuk Ócsán. Nosvi vezetés közben minden 6mp-ben elaludt, de épségben hazaértünk szerencsére.

Mindent összegezve, nagyon bejött ez a LAN. ICL1 után másodszor vettem részt magyar lanon. Akkor nem sikerült kijutni a csoportból, igaz akkor is megváltoztatták a csoportunkat, és ha nem teszik akkor kijutunk, de ez már mult. Elismerésem a szervezőknek, a teamworknek, a stylenak, valamint köszönöm a nagyon izgalmas meccseket a csoportban. Köszönöm hu malibunak, hogy biztatott minket, és tartom azt az állitást, hogy megbundázta a tombolát! (nem mellesleg grat, hogy te jártál legjobban az egész lanon) 😀 Végül de nem legutolsó sorban, xDk-nak üzenem, hogy bosszút fogok állni még ezért! 😀

Pár aranybeköpés:

MarduK – „Nembaj…. VAN PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ”
Jómagam – Komoly taktikai megbeszélés közben, komoly „URAMISTENEZÉS” után – „TE MENNYIRE JÓ SEGGEM VAN”
Nosvi – [ILYK] – I LOST YOUR KEY! 😀

Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a remek írást, amit ezek a remek kezek illetve ez a remek agy szült. Miután nagyon jól éreztem magam, nagyon sok hülyeséget hallottam, gondoltam megírom én is, számomra mennyire fasza volt ez a lan! 😀

Üdvözlet mindenkinek! 😀 Píísz

UI: Bocs a helyesírási hibákér.