OGC Shoutcast Téma: Counter Strike

Az OGC shoutcast… kérdések

Az OGC shoutcast kezdeményezés célja, hogy minden nagyobb hazai LAN eseményről színvonalas vagy éppen teljesen nívótlan tudósításokat készítsünk nektek. Mint már észrevehettétek az utóbbi két nagy versenyen (ICL2, mostani Becup) Adrika, Dany, Salak, Sanci, Jezus és jómagam részvételével már kibontakozott valami adás féle.

Ez azonban reméljük, hogy csak a jéghegy csúcsa és a jövőben még jobban tudjuk majd színesíteni a közvetítéseket. Sajnos technikai problémák miatt még nem sikerült az OGC rádión maradéktalanul megvalósítani a shoutcastet, de reméljük a jövőben ez is megoldódik majd.

A kérdésem / kérdéseink a következőek: Szerintetek mivel lehetne jobban feldobni a shoutcastet, illetve mit lehetne hanyagolni? Most a teljesség igénye nélkül hozok fel pár dolgot, ha valakinek korszakalkotó ötlete van, az úgy is be fogja írni.

1.) Több interjú
2.) Többször kellene játékosokat is bevonni a közvetítésbe, esetleg az adott csapatok ex-játékosait akik ismerik a taktikákat, így insider infókkal is elhalmoznak benneteket
3.) Több jó zene
4.) Salak zenéiből is kéne válogatni, hiszen akkor szólna Britney is
5/a) A közvetítés lehetne emberközelibb, kellemesen biszexuálisan kifinomult, az interjúk kedvesebbek
5/b) A közvetítés lehetne sokkal parasztabb, még köcsögebb kérdésekkel az interjúkban
6) Kit érdekelnek az interjúk
7.) Jézus milyen szerepben jelenjen meg legközelebb? a) GAYLORD b) Munkás Tibor c) Biztonságis d) Sonnenscheim Slomó Rabbi

Most pedig jöjjön egy kicsit komolyabb

M) legyenek videóinterjúk is, mint régen GPS-en
N) millAh és Kezai faszányos klippjei mellett legyenek zenés összefoglalók is mint régen GPS-en
O) Kell a fasznak videóklipp

Nagyjából ezekre várjuk a kommenteket javaslatokat és akkor most jöjjön a kérés második része:

AKI VALAMILYEN FORMÁBAN RÖGZÍTETTE A MOSTANI BECUP SHOUTCASTET (MERT MI NEM, HISZEN KIT ÉRDEKEL) AZ PRIVÁT ÜZENET FORMÁJÁBAN JUTTASSA EL A LINKET NEKEM, ILLETVE VEGYEN FEL MSN-EN ÉS KÜLDJE ÁT AZ MP3 FÁJLT, AZTÁN MAJD PUBLIKÁLOM (MSN: [email protected] FRIENDS: [email protected]).