CatchTheMusic DUBSTEP&DNB; Promotion Téma: Counter Strike

A csatorna indulásakor volt már hasonló bejegyzésem, de azóta majdnem egy év telt el.

Akkoriban hatalmas lelkesedéssel kezdtem neki a Liquicity-szerű drum and bass promociós csatornának, bár ez a lelkesedés sajnos nem tartott sokáig, de mostanában újra nekikezdtem a zeneszámok feltöltésének. Annyira még nem vagyunk sokan, de a feltöltött videókat azóta már több mint 180ezren látták, néhány szám a keresőben legelől van. Most, ismét itt nagyobb tervekkel, újra nekikezdek a promóciónak.
A terv, hogy kinője magát a dolog, az egész világon ismerjék a CatchTheMusic-ot, legalább annyira mint a Liquicity-t, vagy az UKF csatornákat. Mivel dubstep Nagy-Britanniából gyökerezik, véletlen egybeesik, hogy a következő hónapokat Londonban töltöm, így megpróbálok néhány producert is magam mellé gyüjteni.
Ha minden jól sikerül, néhány hónap múlva már CTM bulikról is lehet hallani Budapesten, de ugye ez még tényleg csak a jövő zenéje.
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy töltsön el pár percet a következő linken, esetleg hallgasson bele egy-két számba, még azok is akiknek nem pálya ez a stílus. Ha tetszett, nyugodtan lehet küldeni a linkeket facebookra, stb..

Youtube: http://www.youtube.com/user/CatchTheMusic (A CSHU nem kezeli rendesen a linket)

Köszönöm mindenkinek!

Ha esetleg van köztetek olyan, aki ilyesmi zenét csinál, küldhet bátran demót: YOUCATCHTHEMUSIC (KUKAC) GMAIL (PONT) COM, és napokon belül felkerül.