2001.09.11 Téma: Érdekes

lássuk az igazságot

2001.09.11 én 4 repülő zuhant le az Amerikai Egyesült Államok területén. Az egyik repülőgép a word trade center kettő ikertornyába zuhant egy repülőgép a pentagonra egy pedig egy mezőre. Kezdjük az elején. Mind a 4 repülőgépen nagyon kevés utas volt márpedig a légitársaságok ha nem éri el az utasok száma és az utasoktól száramazó bevétel a repülő út árát nem indítják el a repülőgépeket szeptember11 én ez mégis megtörtént. Kezdjük a word trade centerrel állítólag azért omlott össze mert a kiömlő kerozin felolvasztotta a tartó oszlopokat, a tartóoszlopok 1200 celsius fokon kezdenek el meglazulni a kerozin égési hőmérséklete pedig csak 1000fok… A pentagonnál történt baleset előtt pedig a repülőgép egy merész és nehéz manővert hajtott végre majd a földre vágodott ahonnan a pentagon oldalába csapódott, a baleset uán ahol a repülőgép a földnek ütközött a helyszínt leszórták homokkal a pentagon romjainál pedig a repülőgépet nem találták meg, állítólag szétolvadt… Aki a repülőgépet vezette kiderült hogy előtte 1 hónappal egy kis egyszemélyes repülőgéppel nem tudott felszálnni utána pedig ahogy írta egy nehéz,nagy manőverrel zuhant le… A 4. repülőgép pedig 1 óra múlva zuhant le amikor már teljes tilalom volt az egekben azaz senki sem szálhatott,föl le, repülhetett mégsem vették észre. Az eset után Oszama Bin Ladent gyanúsították aki ” bevalotta a felelősségét egy videón” ahol később kiderült nem is ő van. Tehát Amerika Pearl Harbor után újra saját fiait ölte meg egy „szent célért” Irak és Afganisztán lerohanásáért..
Engem a legjobban az döbbentett le amikor kiderült hogy bush ez időben egy iskolában tartott előadást, mikor közölték vele a hírt mit sem zavartatva folytatta előadását.

A történtekről egy film is készült ami a Fahreinheit 911 címet viseli, nagyon érdekes film ajánlom mindenkinek

South Park vicces jelenete szeptember 11-ről. http://videa.hu/videok/vicces/south-park-9-11-hun-cartman-cartmen-eric-ddtD7adITmDdKs8H

Bővített cikk : http://ujvilagrend.wordpress.com/2008/11/13/megdobbento-erdemes-elgondolkozni-20010911wtc/