Counter-Strike az Év Honlapja pályázaton Téma: Counter Strike

Idén az Év Honlapja pályázatra egy Counter-Strike oldal is pályázik közösségi kategóriában. Szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy minél több szavazatot kapjon az oldal, és ezzel még ismertebbé váljon kedvenc játékunk a CS!

Bár az oldal nem foglalkozik CS1.6-al mégis talán minden CS-s érdeke, hogy kedvenc játékunk egy ilyen neves pályázaton keresztül juthasson el rengeteg emberhez. Ebben kérnénk most segítségeteket egy egyszerű szavazattal.

Az Év Honlapja Pályázat évről évre megrendezésre kerül és idén először találhattok a nevezett oldalak között egy Counter-Strike közösségi portált is. Bár nem a CSHU-ról van szó, de nem is írnám le melyikről, hiszen nem célom a reklámozás. Célunk, hogy még több emberhez juthasson el a Counter-Strike híre, akár olyanokhoz is, akik eddig azért nem játszottak a játékkal, mert vagy nem tudtak róla vagy nem tudták, hogy létezik itthon közössége.

Előre is köszönjük szépen mindenkinek a támogatást és a szavazatokat! CS 4 Ever! Szavazni a lenti linkre tudtok az, oldal a közösségi oldal kategóriában található meg. Ezer hála és köszönet! Peace!

Szavazás: https://www.facebook.com/evhonlapja/app_174462892637082?app_data=entry_80

_____________________________________________________________________________

A szavazáshoz engedélyezned kell az Év Honlapja Alkalmazást, amely megbízható Facebook alkalmazás nem spam és nem lopja az adatokat.

Szavazat leadása a CS oldalra

http://azevhonlapja.hu/

Ui.: Nem tudom, hogy a linkek működnek-e majd a bejegyzésben, de ha nem akkor keressetek rá Facebookon az Év Honlapja Alkalmazásra és azon belül tudtok szavazni!

Köszönettel!