ÁJÁMÓÓÓ Téma: Counter Strike

Figyelem! Ez csak egy egyéni vélemény, úgyhogy aki nem akarja elolvasni, az ne is kattintson a nem létező tovább gombra!

Sziasztok! Szerettem volna kiönteni a lelkemet a mai sceneről, az én, fél év óta 6 órás playedemmel.
Bevallom az utóbbi időben nem sokat figyeltem a cshut, mivel lekötöttek a real life kihívásai(nyelvvizsga, etc.). Mivel sikeresen vettem az akadályokat, ezért bátorkodtam feltenni tegnap a steamet. Olvasgattam egy kicsit a cshun is, bár eddig is felnéztem havonta 1-2x. Amit megláttam egyből, hogy a mi kis dstomikánk 101. alkalommal is visszavonult, és soha többet nem játszik. Mivel a hozzá hű és mindig a seggében loholó kis pattanásos pincsikutyájáról nem sok mindent tudok, ezért most hagyjuk is őt. A pincsi alatt rmL re gondoltam, a pompom-fiút viszont még mindig látni 1-2 fórumon.:) Amit még tapasztaltam, hogy még mindig itt van a jólbevált copycrew 1-2 tagja. Gondoljunk csak a sötét pigmens kasztvezetőjére, hakára, vagy szorosan a ranglétrán alatta lévő(btw alc*gány) gbR
re. Ők még mindig azthiszik, hogy tudnak játszani, és még mindig mindenáron osztani akarják az észt a fórumon, persze valakiről koppintott klánnévvel vagy aláírással vagy beszólással vagy akármivel, csak az az egy biztos, hogy nem ők találták ki. Ukrajnai rokonuk, Drevor épp a múltkoriban akarta kibannoltatni magát, a szintjét legalább hozza. minitiger viszont számomra teljesen láthatatlanná vált! Haladás!:)
A vasateszem-közbenkoxolok-ésfeszítekaképeken klánt se láttam sehol sem, ez is jó jel.
Még mindig vannak naiv kezdők, akik szerint dst nélkül meghal a magyar scene. Szerintem 3 éve meghalt a magyar scene, amikor dst picit nagyobbat fosott a toaletjébe.
És most következzen a mixeken szerzett tapasztalat.
Amikor bekapcsoltam a steamet, és hívtak egyet mixelni, kissé félve mentem fel, mivel fél éve nem játszottam, ezért nem kellett volna jól lőnöm, stb. Ami meglepett az a drámai skill csökkenés úgy globalban, és az egyre több csalás mixeken, mintha már azt akarnák megkövezni aki nem WHzik vagy regezik egy mixen.
Szerény véleményem szerint a magyar cs scene halott, és az elkövetkezendő 1-2 évben befog jönni egy modernebb FPS, ami átfogja venni a helyét a nagyobb lanokon.
All the best, midori.
iEMO