Comodo Cleaning Essentials Téma: Counter Strike

Ingyenes termékek: http://www.comodo.com/products/free-products.php
CCE: http://www.comodo.com/business-security/network-protection/cleaning_essentials.php

A Comodo Cleaning Essentials egy olyan biztonsági szoftver, amely segít a felhasználóknak azonosítani, majd eltávolítani a nemkívánatos kártevőket. Az úgynevezett „KillSwitch” egy fejlett rendszerfelügyelő eszköz, amely figyel és megállít bármilyen nem biztonságosnak tekintett folyamatot. A „Malware scanner” képes vírusok, rootkitek, fertőzött registry-kulcsok és rejtett fájlok eltávolítására is.
A CCE egy olyan könnyűsúlyú alkalmazás, amely nem igényel telepítést, és bármilyen adathordozóról közvetlenül futtatható, így például egy pendrive-ról vagy CD-ről, DVD-ről is. A szoftver 32 és 64 bites rendszerekre, Windows XP, Vista és 7 alá egyaránt

A Program 14 szoftver adatbázisát használja, amik a következők (folyamatosan változnak):
F-Secure, Dr Web, ESET NOD, Kaspersky, Bitdefender, McAfee, Comodo, Trend Micro, GData, Norman, Avira, AVG, Clam AV, és Emsisoft.

Használat: Letöltöd, Kicsomagolod majd elindítod a 32 vagy a 64 bites változatot. Elfogadod a licence-t majd miután elindul a program vársz (elég sokat kell, mert leszed ~140 megát, meg beállítgat pár dolgot).
Ez után a kb ~200 megás mappádat felmásolod mondjuk egy Pendrive-ra, majd elviszed ahhoz a géphez amivel gebasz van, majd ott csak simán bedugod és elindítod a programot. (Innentől már nem részletezem)

 

Letöltés (Hivatalos oldalon ki kell tölteni egy kérdőívet előtte ezért->):

32 bites változat: http://www.gamefront.com/files/20682090/cce_1.6.183539.73_x32.zip

64 bites változat: http://www.gamefront.com/files/20682100/cce_1.6.183539.73_x64.zip