„Eladnám…”-típusú blogok – új szabály [végleges] Téma: Counter Strike

Egy, a blogokat érintő változás.

A mai nappal új direktíva lép életbe a blogokat és klánhíreket illetően (de nevezhetjük akár visszalépésnek is).

A továbbiakban azon „Eladnám…”-típusú blogbejegyzések engedélyezettek, amelyek az alábbi formai követelményeknek megfelelnek:

1. – A híred a blog szekcióban jelenik meg, nem a klánhírek között.

2. – Az eladásra szánt termékek száma minimum kettő vagy ára/áruk összege meghaladja a 19 999 Forintot.

3. – Az eladni kívánt termék(ek)et és tulajdonságait tételesen felsorolja, és egy képet szúr be arról/azokról (ajánljuk a noob.hu-t feltöltéshez), plusz egy korrekt webshopba/összefoglaló oldalra (Pixel, Depo, Árgép, Prohardver és társaik) mutató linket helyez el mellette.

Tehát a minimálisan elvárt adatok:

– Név, típussal;
– használt-e (és ha igen, mennyit/bontatlan/stb.);
– kor (mikor vetted/kaptad/nyerted/stb.);
– ár (közös megegyezés/minimum licit ár+azonnali ár/egyenként mennyibe fáj+egyben/stb.);
– kép (saját készítésű(!!!), az eladásra szánt cuccról);
– link valamely webshopba/számítástechnikai oldalra;
– elérhetőség (minimum PM, de akár e-mail/MSN/Steam/stb.);
– fizetési opció (előre utalás/utánvétel/helyszíni fizetés (ekkor minimum a várost is meg kell adni a leírásban!)/stb.).

4. – Csak akkor hirdeted meg más OGC-s aloldalakon is a cuccod, ha annak jól látható oka szerinted a moderátorok számára is egyértelmű. Ergo még mindig ne árasszátok el hirdetésekkel más közösségek aloldalait, kivéve természetesen, ha azokat is látogatjátok (hozzávetőlegesen tudjuk ellenőrizni).

5. – A blogod címe legyen egyértelmű, és kezdődjön az [ELAD] előtaggal.

Amennyiben a fenti kitételek/követelmények bármelyikét nem teljesíted, akkor még mindig az Eladnám/vennék/cserélnék topik a hirdetésed helye. Természetesen azt a hirdetést töröljük, amely valamely pontot nem teljesíti, netán megpróbálja kijátszani. Senkit sem fogunk utólagosan pótlásra felhívni, ha valami hiányzik, a híred törölve lesz! Az oldal moderátorai, adminisztátorai és tulajdonosai fenntartják a jogot, hogy bármely egyéb esetben is törölhessenek egy-egy hírt (de természetesen erre csak kirívó esetekben lesz példa).