Armada is back! :D Téma: Counter Strike

Kedves naplóm!

„Ventrin ma olyan badarságokat összehordtam, annyira büszke voltam magamra, hogy hihetetlen!
Néha-néha megingtam bár, de mindig összeszedtem magam, s újult erővel mondtam és mondtam, s még néha magam is elhittem, amiket hirtelen hasra ütés szerűen össze-vissza kamuztam ott! Amúgy muszáj volt, mert azért mégis csak naaa… ne hogy már kikezdjenek mert valamikor régen egy messzi-messzi galaxisban csaltam, hiszen azóta már top player vagyok!
Szóval az történt, hogy mircen hirdettem, ahogy szoktam, NEOboy néven lépek be, mert az Armada nevet már kicsit elcsépeltnek érzem! Tehát hirdettem, hogy mixelnék a mid++ skillemmel, s valaki hívott is! Na de ott az történt, hogy kikezdett a wéercé kobra, hogy milyen utolsó szar senki csaló vagyok, s hogy én csaltam a legbutábban azok között, akikkel neki valaha is dolga volt, s erre muszáj voltam felpörgetni az agyamat s kis cuki szösszenetnyi hazugságokkal kicsit megtéveszteni, összezavarni, hát én úgy éreztem sikerült is!

Bevallom őszintén, hogy abban az adott pillanatban elhittem mindent magamról, amiket összekamuztam, s örültem is magamnak nagyon, ha már magamat meg tudom téveszteni, akkor mást? Simán! 😀 Szóval kezdek is megbarátkozni a gondolattal, hogy amiket össze-vissza hazudoztam a kobrának, azok talán tényleg megtörténtek, csak már annyi minden megesett velem a magyar scene-ben, ebben a csalókkal teli szarban, ahol utálok „játszani”, hogy megkavarodtak bennem kicsit a dolgok! Szóval játszottam én már a rootsban, ahol ELTE III-on top 13-16 lettem, meg a communityben, meg még vmi nagy csapatban is, csak annak most nem jut eszembe a neve, kár pedig miután kiléptem, 3-ok lettek a srácok!

Azt is jól behazudtam, hogy lent voltam ICL5-ön, pedig kurvára nemis (csak az kellett volna még nekem :D)! Na de nem baj, ma is nyugodtan fekszem le, mert a lelkiismeretem nyugodt, s mosollyal az arcomon alszom el, mert megint bebizonyítottam, hogy én vagyok a legnagyobb kamugép a világon, amellett persze, hogy én csalok a legügyesebben is! XD XD XD

Szia kicsi huszárom, te Armada Espanola, holnap talizunk!

ui.: „Egy 1.6 steam account, 2000 Ft, egy zacskó szotyi, 40 ft, az érzés, amikor falon át tekintetünk összetalálkozik, felbecsülhetetlen!”

A 36. felvonás, melynek főszereplője vagyok! 😀