Becup 2010 Téma: Counter Strike

Sziasztok!

Gondoltam én is „virtuális tollat” ragadok és megosztom veletek az élményeimet!

Sziasztok!

Mint már az előszóban is említettem megosztom veletek én hogyan láttam az idei rendezvényt!

Az egészet ott kezdenem, hogy megbeszéltük Jet Packel illetve egy kedves hölgy ismerősével (deszti), hogy együtt nézünk ki a rendezvényre.
A találkozót a boráros térre szerveztük le 11 órára.Én már 10:30 körül kint voltam.A nagy várakozás közben JP felhívott, hogy késni fog, illetve a betervezett autóval való kijutás is elbukott, tehát kezdjek el gondolkozni, hogy megyünk ki…

Nem tartott túl sokáig, megtaláltam az 54-es busz végállomását és miután sikerült beszélni két busz vezetővel kiderül, hogy ez a megfelelő járat, mind összesen 29!! megálló illetve 5 perc séta választ el a helyszíntől.
Nem semmi, de túl lehet élni.
Újabb telefon után JP is sikeresen nyugtázta, hogy megvan a tökéletes megoldás a kijutásra.
A nagy várakozás előtt meglátogattam egy boltot és vettem némi harapnivalót, ami nem volt más, mint egy kis marhahúsos pék süti!

A várva várt találkozóra, kb. 11:30 körül került sor, ami a meglepő, hogy a hölgyet én személyesen nem ismertem és semmilyen információm nem volt róla.A vicc az egészben, hogy 10 méterre álltunk egymástól és csak akkor esett le, hogy ő lesz az útitársunk, amikor JP megjelent a boráros téren..

Egy kisebb sikerként sikerült elkönyvelni az elindulást, úgy hiszem, mások sokkal egyszerűbben oldották meg!

A nagy utazás beszélgetéssel telt el, semmi különös nem zajlott.

Miután leszálltunk a buszról haladtunk a rendezvény felé és sikeresen oda is értünk, nagyjából 12:20 fele.

Amint besétáltunk a Kisfaludy utcába, már láttunk pár játékost aki épp a bolt felé zakatolt.valószínüleg valami élelem után kutattak.
A helyszínre érve rengeteg ismerős arc bukkant fel és jöttek oda köszönni.Ezúton is elnézést azoktól, akiktől nem tudtam elköszönni.(JP-n kívül kb mindenkitől :D)
Először hosszabb beszélgetésbe merültünk kic$ivel, aki elintézte a bejutásunkat is.(ezúton még1x köszi)

Ahogy beléptem a helyszínre, a sok ismerős arc mellett rengeteg olyan embert láttam játszani, akit még életemben nem láttam, illetve még nem is hallottam róla.Sok új arc mutatkozott meg, több-kevesebb sikerrel.
Mászkáltam a sorok között, odaköszöntem ismerősöknek, illetve belekezdtünk egy meccs nézésbe.
Az első meccs amit láttam, az a nintai – Volgare összecsapás volt.Egy barátommal néztük végig a meccset(Kolev), akivel szomorúan néztük, ahogy Iceman csapata kipakol a csoportból.Sajnos ez a mix elköszönt az idei rendezvénytől.

A meccs után ha jól emlékszem akkor az stYle – xDk meccset néztük(d2).A stYle jó játékkal egy biztos 10-5 tudott védeni, így elég kényelmes pozícióból várták a támadó oldalt.

Az xDk viszont meglepő módon elég jól produkált védekező oldalon (itt azért megjegyezném, hogy eléggé szétszórtan játszottak és hoztak köröket, köszönhetően a 2 tag cserének is! (CraZy & dagobert -> ROMAI, lyri)
Volt egy érdekes momentum amikor is egy ekoban 1v3 ra redukálták a támadókat.az egyetlen támadó aki életben maradt az DEv volt.Megítélésem szerint, ha ezt a kört NEM bukja el az xDk, akkor talán hosszabbításra került volna sor, vagy talán meg is nyerték volna az összecsapást.Persze ezt már sosem tudjuk meg.

A meccs végén kicsit letörten álltak fel az xDk játékosok, szerintem érezték, hogy ez meglehetett volna egy nagyobb koncentrációval, illetve sokkal jobban összeszedett játékkal.Nem baj, én gratulálok mind2 csapatnak, jó meccs volt!

A meccs után egy kis nedűt illetve cigarettát vettem magamhoz, majd megint a csarnokban fordultam meg.
JP-vel tartottam a továbbiakban és néztünk egy source meccset.Egy lány csapatot, akik nem voltak mások, mint a: PROvocateam.Pixel.
Kisebb meglepetés ért, mennyire tudnak küzdeni a lányok és hogy mennyien biztatják őket.
..Remélem a srácok nem az esti esélyek növelése miatt lelkesedtek egy-egy frag után, hanem szimpátia miatt.:)

Pörgős kis meccs volt, gratulálok ezúton is az egész csapatnak és további sok sikert.

A mecs után egy újabb cigi szünet következett Kolevvel és Vidiaval betaláltuk a konzolokat.Ha már kint vagyok megnézem mi a felhozatal.Hála égnek találtunk egy fifa’10-et szabadon és neki is ültünk játszani Kolevvel.
Argentína(reiN9++) – Olaszország(Kolev) összecsapást választottuk.90 perc alatt csak 2 gól született(1:1).Nem hosszabbítottunk, egyből 11-est választottuk.nem számoltam, de kb 10 percig biztos lövöldöztünk, míg végül Olaszország alulmaradt.Jó időtöltésnek bizonyult, de gondoltam ha már itt vagyok, akkor körbenézek más játékoknál, illetve programoknál.

Először az Ancient csapatát tekintettem meg és meglepett, hogy két 1.6 arc is ott van velük.az Lu: nkRRRR; boE; Flavius; KODIAK; kuLi.Kicsit beszélgettem boE-val majd tovább álltam, más csapatokat is megnézni.diGestive-Gaming csapatához mentem, ahol több ismerős arcra is bukkantam.( HelmCor & Moltes) helmCorral beszélgettem egy keveset majd meglátogattam a GIGABYTE TUNINGSHOWT.Nos elöször is leszögezném, hogy kb. ha 2 percet töltöttam a show-n, egy kicsit mást vártam azon túl, hogy egy arc a biosban ugrál illetve füstölög vmi, illetve kb 20 ember ül és nézi h mit csinál.Elég nagy showt csináltak amíg ott voltam, valószínüleg ezért is lehetett, hogy nem sokáig néztem ezt a remek müsort.(Itt megjegyezném, hogy ez csak egy személyes vélemény, lehet hogy később beindult, vagy épp felpörgött.)

Kisebb nézelődés után még meglátogattam a kutyus.xzn csapatát, akiknél történt egy kisebb baki, ugyanis meglepetten néztem az egyik játékosukat(Blaster) majd leültem mellé és megszólítottam, hogy, SZIA VIA, HÁT TE ITT? Nem kicsit meglepve válaszolta, hogy ő sajnos nincs itt de ő is elmondhatja.. 😀 elég mókásan éreztem magam, hogy összetévesztek 2 embert.Na de nem baj, ennek is meg kellett történnie.

Náluk is csak pár percet töltöttem, épp warmupoltak valamelyik ellenfél ellen, de nagy várakozásom után sem voltak hajlandóak elkezdeni a meccset, így tovább áltam.

Még pár órát ténferegtem és beszélgettem több emberrel is, a lanról illetve hogyan telt a készülés, stb.
Sajnos más meccset nem nagyon néztem meg, inkább beszélgettem ismerősökkel/barátokkal.

A szombati napon akinek tudtam odaköszöntem és tiszteletemet tettem.
Sajnálatos módon én a szombati nap után nem tudtam kimenni a rendezvényre, amit egy kicsit bánok, de sebaj a döntőt már itthonról néztem több emberrel együtt.(Bub, Tibkoooo, illetve volt még egy arc, akit nem ismertem)

Elérkeztünk a csúcsponthoz, megkezdődött a cs1.6 DÖNTŐ!
Mindenki várta egész hétvégén, vajon ki lesz a befutó, kiket láthatunk a döntőben.

A két csapat, nem más mint a stYle illetve a Teamwork.n6!A map: de_nuke

Mielőtt elkezdődött volna a mecs, Bub leszögezte, hogy nagy arányú stYle győzelem fog születni, illetve, hogy ki hogy fog teljesíteni.
Ez nagyjából teljesedett is.

A stYle csapata kezdett védekező oldalon.Elég jól elkapták a fonalat és sikerült egy 13-2 védeniük, ami majdhogynem tökéletesnek mondható.Rendre megállították a teamwork támadásait, rengetek entry fraget lőttek, aminek köszönhetően kicsit zavartnak tűnt az ellenfél.

Oldal csere után, elég erőteljesen kezdett a tw és már azt lehetett hinni, hogy sikerül megfordítani a meccset vagy épp hosszabbítást kiharcolni.De a stYle behozta azt a három kört és megnyerték a Becup 2010-et.

Végignézve a rendezvényt, egy-két meglepetésen kivül nem történt semmi.(gondolok itt a volgare kiesésére illetve a wild csapatára, akik az elöző versenyen elég szépen meneteltek.Remélem a továbbiakban hozzák azt ami hozzájuk elvárható)

Így záró szóként szeretném megköszönni a Becup csapatának, hogy sikerült megcsinálniuk a lant nagyobb akadályok nélkül, illetve az OGC csapatának a közvetítések miatt.Ismét színvonalas volt.Gratulálok minden csapatnak és sikerekben gazdag lanozást kívánok a közeljövőben mindenkinek!

BMCT.EVERLAST| reiN9++