Streamelés ellenőrzése Téma: Counter Strike

Mostanában elég felkapott téma a streamelés (már ahol van PB) és többen nincsenek tisztában azzal, hogy CB-n ez követelmény a meccseknél. Itten lehet olvasni egy kis kényelmesítésről.

Összehaxoltam egy egyszerű módot arra, hogy a meccseknél, ahol be van írva a szerver IP (és CoD1/2/4/5 meccs), ott jelenjen meg a GV szerver státuszt mutató képe (streamel-e vagy sem).

Ehhez három dologra lesz szükség:

Firefox böngésző http://getfirefox.com
Greasemonkey Addon https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748/ (a telepítés után érdemes a bőngészőt restartolni)
Az én scriptem http://people.inf.elte.hu/romeozor/gmscripts/srvstream/srvstream.user.js

A cuccokat a fent felsorolt sorrendben kell telepíteni (ha máshogy is összejön, jövök neked egy sütivel).

A második lépés után egy mosolygó majom fejet kell majd észlelni a FF jobb-alsó sarkában, ez indikálja hogy az addon telepítve és engedélyezve van. Rá lehet kattintani és akkor majd jól nem lesz engedélyezve (a majom is szomorú lesz).

A harmadik lépésnél egy felugró ablak fogja megkérdezni, hogy telepíteni akarod-e a scriptet. Ott értelem szerűen a telepítésre kell majd menni ha lejár a számláló. Ha csak egy oldal jön be a JavaScript kóddal, valamit nem jól csináltál.

Ha minden telepítve van, akkor csak el kell látogatnod egy CoD warnak az oldalára ahol a szerver is be van írva és ott fog figyelni a kép, hogy streamel-e a szerver.