BECUP a BFTV szemszögéből Téma: Counter Strike

Megosztanám veletek a gondolataimat a LAN-ról…

Hihetetlen, végül összejött, a BFBC2 Magyarország legnagyobb eSport rendezvényén…

Még visszagondolva is nehezen tudom elhinni, hogy összejött és nehezen is fogom elfelejteni a LAN hangulatát.
Személy szerint, a BFTV részéről jutottam ki az eseményre, így én nem a játékosok, hanem az újságírók standjánál foglalhattam el a helyem. Nagyon sokat gondolkoztam, vajon hogyan oldjam meg a közvetítéseket, milyen extra dolgot tudok bedobni a színvonal emelésére. Végül arra jutottam, hogy a nézők és minden érdeklődő részére – mely remélhetőleg tetszett – az üres időben élőképet sugároztam egy webkameráról. Természetesen, amit előzőleg nem tudtam, hogy a helyem végül nem egy emelvényen lesz, így maga a rálátás és a belátható terület nem volt éppen a legjobb, de bárki megnézhette akár hajnal 1kor is, mi is zajlik éppen kint a LAN-on.

A technika nem zavart közbe, pár apróbb leállástól eltekintve, ahogy ígértem, non-stop lehetett nézni az adást.

Aki nézte a meccseket, az tudhatja, sajnos a Mix team csak 7 fővel (velem együtt) tudott kiállni a csapatok ellen, így a közvetített meccsek javarésze a Mix team oldaláról volt nézhető. Olykor igencsak komoly problémát okozott nekem a lecsökkent FPS melletti harc. Ez viszont a srácokat egyáltalán nem szomorította el, mindenki kifejezetten jól érezte magát, a meccsek baj nélkül, restart igénye nélkül zajlottak le.

Óriási élmény volt találkozni a virtuális ismerősökkel, meginni 1-1 sört a skacokkal, nem feledve közben, hogy én teljesen más feladattal vágtam neki az útnak.

A meccsek közben folyamatos volt a Coverage, megpróbáltam minden kérésnek eleget tenni és a kérdéseket megválaszolni, ami játék közben igencsak nehézkesen ment.

Az elkövetkezendő napokban lesz elérhető a BECUP vágott anyaga, ahol képek és videók fogják várni azokat, akik személyesen ezt nem élhették meg, vagy egy kis emlék azoknak, akik ott küzdöttek velünk a csatatéren.

Addig is mindenkinek jó pihenést a vasárnap délutánra és találkozzunk a következő adáson vagy személyesen jövőre, a következő LAN-on!

SIN
BFTV