titus blogol – 2009 Téma: Counter Strike

titus blogol – 2009

A 2009-es év minden szempontból elképesztő fordulatokat hozott nekem. A fontosabb dolgokról, úgy érzem azonban érdemes megemlékezni néhány mondatban, ha valaki le maradt volna néhány dologról :]

Az év elejét főként a FRIENDS movie-val töltöttem amely azokról az emberekről szól akikkel régebben játszottam és egy elég hangulatos kis csapat alakult ki. Továbbá elkészítettem az Infinity Lan-nak a trailerét amely a későbbeikben a Forsaken Hungarian Titans movieba teljesedett ki, de erről majd pár sorral lejjebb.

Az évben a legelső verseny amin indultam az az Fnatic által meghírdetett King of Kings Championship Video Contest volt ahol sajnálatos módon én voltam az egyetlen aki készített rá videot.

Júniusban többek közt a totalcs által megrendezett TGES video contesten indultam el amit végül meg is nyertem. Mint tudjátok a TGES egy elég nagyszabású lan lett volna amit végül sajnos lefújtak. Majd az Ultimate Game Movie Awardson indultam el ami egy nemzetközi verseny volt, a harmadik helyezést értem el továbbá a három legjobb videot Edinburgh-ban az Edinburgh Interactive Festival-on mutatták be augusztusba.

A Szeptemberi hónap egy kissé zsúfolt volt mivel 2 versenyen is indultam egy nemzetközin (Illusion Pictures Movie Contest) és egy hazain is (Movie Making Battle 10). Korábbira a the rcz tour c. movieval indultam ahol sajnos csak a 12. helyre futotta. Míg későbbire a Forsaken Hungarian Titans c. moviet adtam le mellyel sikerült az első helyezést elérnem aminek főként azért is örültem mert a Budapest Game Show-n be is mutatták ezt a díjnyertes filmet.

Az év méltó zárásaképp az Fnatic és a BigFoot cég egy közös pályázatot hírdetett meg ahol egy háttérképet kellett elkészíteni, a megkötés az volt, hogy a BigFoot ill. az Fnatic logoja is szerepeljen rajta. Ezen a versenyen egy harmadik helyet szereztem meg és a BigFoot által felajánlott Killer Xeno Pro kártyát.

Mindenkinek nagyon hálás vagyok az eddigi támogatásért. (Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára!:]) És készüljetek fel 2010-re, mert még nagyobb meglepetésekre számíthattok !!!!
pacsi

http://titusprod.xzn.hu