Shakes and Fidget Március @ CSHU Téma: Counter Strike

Elérkezett az idő az újabb beszámolóra.

Először is üdvözlök minden olvasót!
2011. Január 13.-án alakult még ki egy kisebb csapat a Shakes and Fidget nevezetű játékban, ahol már nem csak egyértelmű monoton növekvő haladás van, hanem csökkenő is sajnos.
A februári hónapra visszamenőleg távozott sajnos csapatunkból dsp, aki egy 80-as karit képviselt, ami egész jónak számított a kis csapaton belül. Ez a megingás sajnos 80 hely visszaesést eredményezett, tehát a 120-125. helyről a 200-205. helyre sikeresen visszaesett a társaság.
Sajnos néhány összekapás miatt jelentősen változott a társaság, voltak akik inaktívak lettek, őket sajnos le kellett váltanunk aránylag közös döntés alapján, illetve volt olyan is, aki törölte az accountját, mert nem volt ideje a játékra.
Pozitívumként csatlakozott hozzánk soki, mage, ultra, ethan, foda, crasher, Baron Harkonnen, zarenn, és sanandreas.
Reménykedés alapjául véve várjuk vissza dev1l-t is, aki jelentős erőt, motivációt tudna dobni a group számára a játékerejével, illetve a a saját maga társaságával is.
Ezeket félre téve, még egy embert keresünk, aki rendszeres aktivitással látná el a csapatot, illetve annak is tudnánk örülni, ha dsp rászánja magát arra, hogy visszajön, és a barátaival tart, és nem beköpésre fog játszani tovább.

Ismétlés:

A csapatunk az s1.sfgame.hu-n játszik.
Játék információ a csapaton belül található, jelentkezési szándékot nálam tegyétek meg, illetve hozzászólás formájában.
A csapat neve a játékon belül: CSHU

Márciusi beszámoló ezzel véget is ért, ha valamit nem értetek, akkor hozzászólásban írjátok le és válaszolok. 🙂
Mindenkinek GLHF, viszlát!