SzegedLAN??!! Téma: Counter Strike

Hello!
Egy tervet mutatnék be, amihez kérném a Ti segítségeteket.

Sok szegedi és szeged környéki játékosban felmerül a kérdés, hogy egy ilyen városban miért nincsen olyan LAN ami az egész országot megmozgatja és egy olyan mezőny lehetne, mint egy ICL-en. Félreértések elkerülése végett nem szeretnék versenyezni az ICL-lel vagy a BECUP-pal, mindössze egy olyan LAN-t hozni/szervezni Szegedre, ami nagy volumenű, és nem egyszeri megrendezésű, mint anno a Spider LAN.

Lássuk a medvét!

1. CompoLAN vagy a BECUP-ICL típusú „viszem a gépem” LAN?

Compo LAN: Erre egy iskola (lásd ELTE) számítógépes laborja lenne megfelelő. A GD-ben ha lenne is elég gép (amit kétlek), akkor sem lehetne ott, mert nincs jól kialakítva. A Móra infós termeit nem ismerem, ezért arról nem tudok nyilatkozni (szerintetek egy 32 fős LAN-ra melyik iskola felelne meg?), ami jó megoldásnak tűnhet, ha az SZTE-re lehetne szervezni (HA COMPO), de kérdéses mindenhol a gépek teljesítménye.

Név: Ha az SZTE-re lenne szervezve, valószínűleg SZTE LAN lenne, ha középiskolában kerülne lebonyolításra akkor SUNCiTY-LAN lehetne.

„viszem a gépem” LAN: Erre megint több alternatíva lehetséges. Az első ami a legideálisabb, de egyúttal legdrágább megoldás is A Városi Sportcsarnok. A következő lehetőség ha az egyik iskola ebédlőjében lenne megszervezve. A legfontosabb szempont a hely mérete (ne legyen nyomor), illetve az ellátottsága (áram, fűtés).

Név: Ha a városi sportcsarnokba kerülne és valamilyen módon sikerülne tárgyalni a BECUP szervezőivel és elérni, hogy ugyanaz legyen, csak egy másik városban akkor SZECUP, ha máshol akkor szintén SUNCiTY-LAN.

2. Milyen játékok legyenek?

Hely függő, ha lesz hely akkor minél több játékban lehessen nevezni

3. Szállás

Ha a placc ideális, akkor a gépeknél is lehet (illetve a szegediek otthon), vagy támogató motel/hotel/apartman bármi.

4. Szponzorok

Ez a szervezők dolga, de helyi érdekeltségű cégekre gondoltam, illetve talán nagyobbakra

5. Nevezési díj

szponzorfüggő

6. Díjazás

szponzor függő

UPDATE! Név: OUTCLASS LAN :PPP

FONTOS!
Ez az egész egy terv, mindent amit leírtam egy TERV. Precíz pontos megvalósítás szükségeltetik és a szponzorok.
A Ti segítségeteket abban várom, hagy az 1. és a 2. pontról alkossatok véleményt, illetve az egészéről, hogy van-e rá igény. Akinek van valami ötlete, az írja meg kommentbe is, illetve ha valaki jelentkezne segíteni, az PM-be is.

Köszi!
WYLER