[K+]Esélylatolgatás – WYLER Téma: Counter Strike

Üdvözlöm az Olvasókat!

Ez az esélylatolgatás egy egyéni vélemény, amivel természetesen nem kötelező egyet érteni, de kulturált hangvételű kommenteket szeretnék. Köszönöm!

Egy esélylatolgatás mindig nehéz. A legjobb 5-ig többnyire mindenki eltalálja, hogy ki fog odaérni, gyakran még a top8-at is meg lehet saccolni, ám a magyar scene lassan kezd inaktív lenni, és ez meglátszódik az offline-rendezvényeken résztvevő csapatokon is. Az ICL 9. állomására jelentkezett jó pár olyan csapat, akik az ESL FastCup-ok alkalmával szoktak össze és váltak mix csapatból összeszokott csapattá, ilyen csapat a Fruits, a MEGAZORD, és a Zoic Androids csapatából alakult fuuton is. Mivel ezek netes teljesítmények, nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket, de számolni kell majd velük. Jelen lesz az új felállással jelentkező teamwork.n6 csapata, akikhez csatlakozott az inaktív stYle-ból kiváló DEv, és a kezdetben a ConcussioN csapatával készülő twist. A made in hungary, azaz a mihu csapata is új játékosállománnyal rendelkezik. A joint Efforts névutódjának számító mihu-t elhagyó 3artheN és Sziga –inaktívak lettek- helyére érkezett az ULTiMATE csapatából pLUM, illetve a sokak számára nem igazán ismert iNhailed. A friss line up-pal fellépő CN csapata a BLOOM két egykori, illetve a REVOLTE! három egykori játékosa állt össze. Az ULTiMATE csapata a pLUM helyére érkező ButcH3R-el megy 22-én Vácra. Meg kell említeni még az EASY-t, ahova két nagy név is érkezett kHRIS és FLASH személyében, és ez a csapat komoly játékerőt képviselhet. Utolsó csapatként a D-COCKS csapatát említeném meg, akik már csak nevükben hasonlítanak az eredeti D-COCKS-hoz, hiszen az APES csapatától érkező Baranya^ , maRiNeee, és sYLk, majd hosszas csapatkeresés után Getthoman is rátalált a csapatra, ám kétségtelen, hogy egy erősebb felállással fognak majd harcba szállni a minél jobb helyezésért.

Nézzük az esélyeket:

Első helyre a teamwork.n6 csapatát várom, mert így, hogy a volgare nem vesz részt a LAN-on, tulajdonképpen komolyabb meccs nélkül megszerezhetik a pole pozíciót. Második helyre a mihu csapatát várom, hiszen az a tudás, ami esetleg hiányozhat egyénileg a játékosokból, azt a kiváló taktika kompenzálja. Harmadiknak a ConcussioN csapata futhat be, hiszen egy kicsit más felállással FiRETRUCK! prefix-szel már elértek egy bronzérmet, és most is jó eséllyel pályázhatnak rá. Negyedik helyezett a [#FeSzTyPiNcE] lehet, hiszen tapasztalt játékosokból áll a csapat és nem lenne meglepetés, ha itt is valami nagyot alakítanának. Az ULTiMATE ötödik helyéért nagy csata folyhat, de ha ButcH3R-rel is olyan teljesítményt nyújt a csapat, mint pLUM-mal, akkor nem kérdés kié ez az előkelő helyezés. Hatodik helyre egy meglepetés csapatot, az EASY-t várom, mert ako-ék már összeszokott csapatnak számítanak, és kHRIS tapasztalata elegendő lehet arra, hogy relative kevés felkészüléssel is tökéletes csapategységet alkossanak. A csapatnak találó név lehetne a FLASH és a haverok is. 🙂 Hetedik helyet a BMCT mix csapata szerezheti meg, hiszen JP személye biztosíték arra, hogy a szokásos BMCT játékstílust fogjuk majd látni tőlük. Nyolcadiknak a D-COCKS csapata lehet az ideális döntés, mert ha az APES top12-őt ért el ICL 6-on, akkor egy összeszokottabb, talán nagyobb játékerőt képviselő csapat az egykori makikkal kiegészülve odaérhetnek a legjobb 8 közé.

Tehát az én sorrendem:

1.teamwork.n6 [ Fi14 – smilee – kic$i – DEv – twist ]
2.made in hungary ’mihu’ [ malibu – Sm0kE – HunT – pLUM – iNhailed ]
3.ConcussioN [ delin – mage – FoDa – FliNt – blaze ]
4.[#FeSzTyPiNcE] [ CyraX – shodli – BlasteR – eternitY – n1m4nD ]
5.ULTiMATE [ pinGu` – CriiP – ButcH3R – DARVEX – rsx ]
6.EASY [ ako – LeLe – lolman – kHRIS – FLASH ]
7.BMCT.mix [ Jet Pack – reiN9++ – TibKoooo – dr1 – fio ]
8.D-COCKS [ CSABI BACSI – maRiNeee – sYLk – Baranya^ – Getthoman ]

Ezek feltételezések, illetve mivel egyéni vélemény, előfordulhat, hogy nem látom át a csapatok jelenlegi teljesítményét, ezt nézzétek el nekem :))