Publikszerver SMARAGD módra Téma: Counter Strike

Kedves Source közösség, Játékosok!

Megadatott számomra az az örömteli pillanat, amikor is bejelenthetem, hogy elkészült a Team EMERALD e.V. publikszervere. A szervert a skeleton.hu szolgáltatja számunkra, na de következzen most inkább az,

A koncepció

Az ötlet akkor pattant ki a fejemből amikor unalmamban publikolni akartam, mert az összes csapattársam épp másfelé járt. Belépve a Valve csodálatos programjába a szerverböngészőből próbáltam szemezgetni egy-egy szervert, de csatlakozás után vagy még alatta elment a kedvem ezektől a szerverektől. Többségük agyon konfigolt, lényegtelen dolgokat tartalmaz. Már a játék betöltésekor tizenhét darab skin-t és legalább 26 hangot akar letölteni, mert egyeseknek az a fontos a publikon hogy bemondja a firstblood-ot.

Számomra, számunkra nem azt jelenti a publik játék, hogy a próbáljunk lelőni egy plugintól 273 hpra duzzadt ellenséget, hanem azt, hogy a war feszültségei nélkül egy normális környezetben, normális emberekkel élvezzük a játékot.

Statisztikai rendszer
Szerverünkön minden megmozdulásért pontokat kapnak a játékosok, legyen az fejlövés, bomba rakás, hatástalanítás, lehozott kör, akármi. Minden egyes adatot továbbít a szerverünk a statisztikai oldalra, melyet bármikor elérhettek a köveztkező címen: http://www.team-emerald.eu/hlstats/

Nyereményjáték
Érdemes megfontolnotok, hogy feljöttök-e pár órára a szerverünkre játszani ugyanis,
a következő hónap 20. napján a szerveren játszók közül 10 szerencsésnek Steames játékot adunk át.
Azt nem akartuk mi eldönteni, hogy statisztika alapján vagy véletlenszerűen osszuk szét a játékokat ezért létrehoztunk egy szavazást, mely segítségével eldönthetitek helyettünk.


Kik legyenek a nyertesek?

A statisztika szerint a legjobban teljesítők
Véletlenszerűen kiválasztott játékosok

Természetesen a csapatunk tagjai nem vehetnek részt a nyereményjátékban

A szerver főbb tulajdonságai
● 2000 kezdőpénz – a játék közben beérkezőknek ne kelljen egy usp-vel AK ellen menni
● 2:10 köridő – a kempelés elkerülése végett eszközöltünk rövidebb köridőt.
● 30 kör – 15 kör után térfélcsere – így nem okoz gondot, ha egyes playerek az egyik oldalt favorizálják és mi már nem férünk bei oda, hiszen pár kör múlva átrak a rendszer.
● Noblock – Borzalmasan idegesítő tud lenni, ha mindenki keresztbe kasul próbál indulni spawnnál, vagy esetleg nem tudsz menekülni mert társaid elállták az utat.
● M4 automatikus hangompítóval – tapaszatalataim szerint a játékosok 98%-a azonnal felrakja a hangtompítót, amint megvette a fegyvert így nekik próbáltunk kedvezni ezzel
● AFK automatikus kirúgása
● Statisztika

Mapok
● de_dust2
● de_inferno
● de_nuke
● de_train

Adminok
Jelenleg két adminisztrátorunk van mégpedig n0Rb1 http://steamcommunity.com/id/n0Rb1/ és jómagam http://steamcommunity.com/id/zingwave/. Minket nyugodtan zaklathattok, ha esetleg csalót láttatok, vagy javaslatotok van.

Minden észrevételt várunk a fórumunkban: Team EMERALD e.V. Fórum

CSATLAKOZÁS
87.229.116.20:27015

Köszönöm, hogy elolvastátok és jó játékot!
Üdvözlettel,
Tóth „zing” Tamás
www.team-emerald.eu