CS:GO & WASDHero Téma: Counter Strike

Szeretnék ide gyűjteni minden érdeklődőt, aki picit kacsintgat a CSGO után vagy érdekli, hogy miért van WASDHero.

Szeretnék ide gyűjteni minden érdeklődőt, aki picit kacsintgat a CSGO után.

Értesüléseim szerint egyelőre csak nekem van kulcsom MO-on, de igyekszem minden olyan forrást megragadni, hogy ez ne maradjon így, de ehhez kell a segítségetek is!
Minden forrást, ahol sorsolnak, hírdetnek vagy kapni (vagy ócsóér vásárolni) lehet, összegyűjtök és megemelítek a twitter feedemben : @Mike_Zenith és a nagyobb contesteket pedig a wasdhero.com -ra.

A Twitter azért hasznos, mert minden nagyobb szervezet használja és általában itt tudsz a leggyorsabban reagálni a hírekre – valmint szinte az összes platformról elérhető , még sok-sok játékból is.

A weboldalra azért van szükség, mert elég nehéz elhitetnem a külföldi ismerősökkel, hogy egyáltalán van MO-on érdeklődés a CSGO vagy egyáltalán nemzetközi szervezetek iránt és mi is elhivatottan tudunk űzni cyber-sportokat vagy épp piacot jelentenénk nekik. Ha facebook-on utánanéztek, van MSI, ASUS magyar hivatalos oldal (úgy fél éve), viszont SteelSeries, Fnatic vagy más szervezet híreit, nyereményjátékait, pályázatait nem terjesztik ki nemzetünkre, holott nagy számmal megteszik ezt a környező országokkal.
Szeretném, ha mi is fel tudnánk lépni ezen szintre és tudnánk akkora WASD hősök lenni, mint bárki!

Ehhez még millió változtatást kell elvégeznem az egyelőre wordpress alapú blogon.
Ti is tudtok jelenleg cikkeket írni, kategóriákat nyitni, csak 1 fészbúkon keresztül történő loginra van szükség (semmilyen infót nem postolünk üzenőfaladra vagy nyúlunk le).

A facebook azért jó, mert egyetlen hivatalos és publikus forrása lehet az oldal felhasználóinak és a tényleges felvásárlórétegnek.

Köszi,
WASDHero.com