OGC Stream publikus teszt Téma: Counter Strike

Véget ért az első élő közvetítésünk publikus tesztje. Szeretnénk megköszönni még egyszer a nézők segítségét, balint fáradhatatlan és lelkes munkáját, és peza közvetítését. Reméljük a jövőben ez is rendszeres eleme lehet egy-egy lanos közvetítésnek. A felvételt letölthetitek INNEN

 


Hosszú ideje törekszünk immár arra, hogy minél élvezetesebbé és informatívabbá tegyük számotokra a LAN-os közvetítéseinket, és e folyamat részeként minden bizonnyal egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Hosszas megfeszített munka és kísérletezés után balint összehozott egy streamet, amelyet remélhetőleg innentől kezdve integrálni tudunk a LAN-os covaregeinkbe és ezáltal új szinte emelhetjük közvetítéseink tartalmi és formai keretét. Az új stream hang és videó közvetítésére is alkalmas, amelyeket igyekszünk minél tökéletesebben egymáshoz időzíteni. Elérkezett az ideje az első publikus tesztelésnek és ebben a ti segítségeteket szeretnénk kérni. Meg szeretnénk nézni, hogy mit bír a stream terhelés közben és mennyire működik jól az időzítés, hogy az ilyesfajta problémák ne éles szituációban, egy LAN alkalmával lássanak napvilágot először. Természetesen ez még egyelőre egy alacsonyabb minőségű változat és jelenleg 150 fős limittel van ellátva, de szépen lépésről lépésre igyekszünk javítani, illetve bővíteni a kapacitását.

 

Tehát legyetek oly szívesek segítsetek bekalibrálni az új streamet, ehhez pedig nincs más dolgotok, mint nézni azt ma délután. Az adás a tervek szerint 16:30-kor kezdődik, amely során először fél órán át CS movie-kat sugárzunk, majd 17:00 órától élő közvetítést láthattok a GKT Counter-Strike: Source kupa döntőjéről peza kommentálásával. Elkerülendő a felesleges kérdéseket, azért source kupa, mivel ma csak ez lesz, illetve most ér rá mindenki egyszerre a „staff” közül.

Reméljük beválik a stream, sokáig színesíti majd közvetítéseinket és meg lesztek elégedve vele, ehhez azonban ma segítsetek tesztelni azt. Jó szórakozást és köszönjük a segítséget, valamint hatalmas köszönet balint-nak az áldozatos munkájáért és peza-nak a közvetítésért.