Decemberi nyereményjáték Téma: Counter Strike

A tavalyi nyereményjáték sikerén felbuzdulva, idén ismét igyekszünk egy hasonlót megszervezni nektek. A felajánlások már szép számmal gyűlnek, de még közel sem biztos, hogy a végére értünk. Akik már hozzájárultak ahhoz, hogy számotokra jól fejeződhessen be ez az év, és jól kezdődjön a következő:

  • Pixel: Perifériák
  • Skinzone: vásárlási utalvány
  • CD Projekt: játékok és ajándéktárgyak
  • An-tec: Ajándék tárgyak

A nyereményjáték lebonyolítása kicsit változik a tavalyihoz képest. December 10. és 30. között véletlenszerűen elhelyezünk egy-egy kvízjátékot valamelyik OGC-s oldalunkon – egy oldalon csak egyszer lesz játék -. A helyes válasz megadására 24 órátok lesz, a küldés módja megegyezik a tavalyival, nyeremenyjatek felhasználónak kell elküldeni az általatok helyesnek vélt választ privát üzenet formájában. A fórumba és egyéb helyekre való beirkálás sajnos a teljes játékból való kizárást von maga után.

Minden egyes forduló helyes megfejtői között egy kisebb nyereménycsomagot sorsolunk ki, ami egy Skinzone vásárlási utalványt, CD Projekt által forgalmazott játékot + promo cuccot, és An-tec promo cuccot tartalmazhat. Viszont azon játékosok között, akik minden fordulót sikeresen teljesítenek, azok esélyesként pályázhatnak a Pixel által felajánlott perifériákat – egér, egérpad, fülhallgató – tartalmazó csomagra! Így tehát érdemes naponta egyszer megnézni oldalainkat, vagy pedig az ogc.hu-t.