CSHU Awards 2009. – 2. forduló Téma: Counter Strike

2006 óta folyamatosan megrendezésre kerül a CSHU Awards, amikor is némi szavazgatással próbáljuk meg feldobni az ünnepeket olvasóink számára. A hagyományokhoz hűen idén is Ti szavazhatjátok meg a legjelentősebb kategóriák győzteseit, illetve ezúttal is újabb kategóriával bővítjük a CSHU Awards-ot. Tavaly az év fórumozó díját bontottuk ketté egy pozitív és egy negatív díjra, ezen a héten pedig erre a két kategóriára szavazhattok.

december 5-13.
Az év szerkesztője / LAN-ja / képe
december 14-20. Az év legjobb és legidegesítőbb fórumozója
december 21-27. Az év játékosa / movieja

Szavazni mindenkinek érdemes, hiszen az legjobb LAN díjáról idén egyetlen szavazat döntött, ahogy az „év képe” kategóriának a bronzérmes helyéről is. December 20-ig tehát a legjobb és legidegesítőbb fórumozókra szavazhattok a fórumon belül (értelemszerűen kategóriánként 1-re). Ebben a kategóriában nem dobunk fel előre jelölteket, így bárkit jelölhettek bármelyik kategóriára, és továbbra is bátorítanánk titeket az indoklásra is. A jelölés szempontja természetesen lehet bármi (segítőkész, vicces, hatalmasakat olt, jó olvasni, bal kezes, szereti a szaloncukrot, akármi…).

FONTOS, hogy mindig írjátok a szavazatotokat, mert az „adom” és „+1” jellegű voksokat nem fogjuk beszámítani a szavazásba. Ha valakinek ez egy elengedhetetlen rituálé, odateheti, de legalább copyzza mögé a társa szavazatát.

Az eredményhírdetésre még idén sor kerül majd, az utolsó kategória szavazásának lezárulása után. Ha valaki kíváncsi lenne a korábbi évek győzteseire, az itt megtekintheti őket.