Hogyan szedjünk fel gamer csajokat? Téma: Feromon Parfüm

Raven Alexis, egy felnőtt filmes színésznő leírta a Kotaku számára öt tutibiztos lépésben, hogy hogyan vezet az út egy videojáték-kedvelő lány szívéhez.

Tegyük fel, egy LAN partin vagy. Szokásos felszerelésed nálad van, beleértve a pizzéria számát a gyorshívón, a minimum két karton energiaitalt, és az USB-s üditőhűtőd. A szemed sarkában feltűnik egy olyan dögös csaj, amilyet még talán csak az internet különböző oldalain láttál.

Azt gondolod: „Áhh, biztos csak elkísérte a barátját, aki aztán kidobja a plázában, hadd vásárolgasson”. De nem, a mellette lévő szuper gépezet az ő sajátja. Az elkövetkezendő órákban nem megy olyan jól a raidelés és a gyilkolászás, mert csak rá tudsz gondolni. Legtöbbször aztán ez ennyiben is marad, nem mersz hozzá odamenni.

Pedig a becsajozás is olyan, mint a WoW: egy játék, ami taktikát és türelmet igényel. Ha mégis odamész, és előállsz egy olyan mondattal, hogy „Hé bébi, izmos vagyok, akár egy Tauren”, valószínűleg nem lesz nagy sikered még nála sem. Raven Alexis öt jó tanácsa, ami sikerhez vezethet:

  1. Menj oda hozzá, és kérdezgesd mondjuk a gépéről, annak összetételéről, valami olyanról, amiről sokat tud beszélni. Egyrészt a lányok szeretnek beszélni, másrészt ne aggódj, ha megjelenik egy LAN partin, biztosan tudja, mi van a gépében, és talán még jobban tudja, mi a különbség az AGP és PCI felépítés között, mint te.
  2. Kínáld meg energiaitallal, vagy pizzával. Nincs is romantikusabb, mint megkínálni a frissítő ízek kavalkádjával, ami téged is feldob. Csak ne tömj be a pofádba öt szelet pizzát, miközben éppen beszélgetsz vele. Szépen viselkedj, és használj szalvétát, könyörgöm. Még ha van neki is kajája vagy innivalója, akkor is kedves gesztusnak veszi, hogy megkínáltad a tiédből.
  3.  Ha nem mersz odamenni hozzá, akkor próbálj meg a játékban beszélgetni vele. Ez így könnyebb, ugyanis így több időd van átgondolni a dolgokat, mielőtt kimondanál valamit, ami aztán az egésznek odaver. Csak legyél biztos benne, hogy a kiszemelt lánnyal beszélgetsz, nem valami másik sráccal. Az rossz lenne.
  4. Küldj egy kamu vírust a haverod számítógépére, majd nagy morajlás és hangoskodás közepette rohanj oda hozzá segíteni, hogy megmentsd a gépét. A lány látni fogja, milyen segítőkész vagy. Arra azért vigyázz, hogy míg te a haverod gépével vagy elfoglalva, a haver ne menjen oda a csajhoz.
  5. Ha a fentiek közül egyik sem működik, egy lehetőség maradt – menj oda hozzá, és konkrétan mondd meg, hogy mit érzel. Hogy mikor megláttad, nagyon megtetszett, hogy szeretnél vele beszélgetni, vagy játszani valamit. Bizony srácok, ez tényleg működik. Egy csaj értékeli, hogy elég tökös voltál ahhoz, hogy odamenj hozzá.

Szóval ez volt az öt lépés, ami közelebb juttat egy hosszútávú kapcsolat kialakulásához. De hogy biztosra menj, használj valamilyen feromon parfüm illatot. Például ezt, ennek jók a visszajelzései: https://feromonx.hu