Megújult a #csmix.hu Téma: Érdekes

Kedves CSHU olvasók!

Hosszú csendet szeretnék most megtörni azzal, hogy leírjam milyen változás történt nemrégiben: Közelednek az ünnepek, és mivel nem nagyon jártatok „csmixelni”, ezért megpróbáltam publikussá tenni a mixek szervezését (már amennyira csak lehet), hátha így több haszna és sikere lesz. Leszögezném, hogy a cél nem változott, ami a mixelési lehetőség. Emellett az is, hogy fejlődhessen az ember, s esetleg még csapatot is találhasson.

A rendszer a következőképp változott: Bárki indíthat CS-Mix-es 10 fős (nem 5-ös!) mixet a CS-Mix|Bot és a ReadyScript segítségével! Mindezzel azt szeretnénk elérni, hogy akkor is tudjatok játszani, ha a kevés admin közül egyikük sincs fent!

A bot, a szerver és a szoba pontos használatáról leírás is készült, részletesen az oldalunkon a „Tudnivalók menüpont” alatt olvashattok. A már elindított mixre próbáljatok minél hamarabb embereket toborozni (pl. Steam Friends)! A fix időpontos indítás továbbra is maradt!

Mivel így nyílt lett a rendszer, szeretnénk ha nem élnétek vele vissza! Ezért ha valakit meglátunk, hogy illetéktelenül, nem a CS-Mix 10 fős mix szabályzata alapján használja a szervert (pl. prefix használata!), azt azon nyomban bannoljuk!

Adminokat továbbra is keresünk, részletek a http://www.csmix.hu oldalon.

Köszönöm a figyelmet, és használjátok egészséggel az új rendszert! (Ma 20:00-21:00 között különösen, de egészen januárig folymatosan várom a segítőkész embereket a rendszer teszteléséhez!)