Az évtized legjobbja Téma: Counter Strike

UPDATE3: Mostantól lehet szavazni az évtized legjobbjára. Mivel rosszul írtuk ki a szavazás menetét, és sokan nem olvastátok végig a hírt, ezért változtattunk a folyamaton. Európa és Észak-Amerika 5-5 legjobbjára, míg Ázsia 4 (sokan tolongtak az ötödik helyen) és Dél-Ameika 3 (sok ötödik mellé ráadásként a negyedik helyen a cheat használatáért eltiltott {#br} Pedro „aSpx” Slatovisk végzett) lehet szavazni jövő év első vasárnapjáig, azaz 2010. január 3 24:00-ig. A sorrend ne tévesszen meg senkit, nem a helyezéseik alapján lettek kiírva a játékosok.

A 17 névből csak egyet kell választani!!!

Ázsia Dél-Amerika
{#cn} Bian „alex” Zheng Wei {#br} Lincoln „fnx” Lau
{#cn} Lai „xf” Xue Feng {#br} Raphael „cogu” Camargo
{#cn} Yang „Jungle” Ke Fei {#br} Carlos „KIKOOOO” Segal
{#kr} Keun „solo” Chul Kang
Észak-Amerika Európa
{#us} Jordan „n0thing” Gilbert {#se} Emil „HeatoN” Christensen
{#us} Kyle „Ksharp” Miller {#se} Abdisamad “SpawN” Mohamed
{#us} Michael „method” So {#se} Patrik „f0rest” Lindberg
{#us} Danny „fRoD” Montaner {#no} Ola „ElemenT” Moum
{#ca} Griffin „shaGuar” Benger {#pl} Filip „NEo” Kubski

UPDATE2: Módosítottunk a szavazás menetén, így aki egyszerre szeretné mind az 5 kategóriában leadni a szavazatát, az megteheti. Természetesen aki továbbra is naponta szeretne a kategóriákra voksolni, az megteheti.

UPDATE: Mivel sokan nem vettétek figyelembe, hogy egy napon csak az aktuális kategóriában lehet szavazni, így a legjobb ázsiaira is holnap, azaz 2009. dec. 27. 9 óráig szavazhattok. Kérünk Titeket, a többi kategóriában tartsátok be a menetrendet, a túl korai vagy késői szavazatokat nem tudjuk figyelembe venni.

Néhány nap múlva véget ér az új évezred első évtizede. Volt itt minden, ami egy szaftos szappanoperához elengedhetetlen. Csillogás és elsüllyedés, felemelkedés és bukás, intrika és önfeláldozás. Láthattunk nagy szervezeteket eltűnni, másokat megszületni vagy újjászületni. Sajnos néhány játékostársunktól el is kellett búcsúznunk, akik nem csak az e-sportból, de az életből is távoztak.

A hamarosan lezáruló évtized alkalmából a HLTV.org úgy gondolta, megkérdezi olvasói véleményét, hogy szerintük kik voltak a korszak kiemelkedő alakjai. A mai első, konkrét fegyverre vonatkozó kérdés után négy napig a különböző kontinensek legjobbjaira lehet szavazni, majd egy nap pihenő után az öt győztesből lehet kiválasztani az éra legjobbját. Itt azért lehettek volna rugalmasabbak is a szerkesztők, mivel a Counter-strike meghatározó csapatai és játékosai az európai kontinens országaiból kerülnek ki, így nálunk jóval élesebb lesz a verseny, mint máshol.

A szavazás:

  • dec. 25: Az évtized legjobb AWP-s játékosa
  • dec. 26: Az évtized legjobb ázsiai játékosa
  • dec. 27: Az évtized legjobb dél-amerikai játékosa
  • dec. 28: Az évtized legjobb észak-amerikai játékosa
  • dec. 29: Az évtized legjobb európai játékosa
  • dec. 31-jan. 3: Az évtized legjobb játékosa szavazás

Mi is kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, így minden nap szavazhattok az aktuális kategóriában CS 1.6-ban és CS:S-ban is. Szeretnénk megkérni Titeket, hogy konkrét nevet írjatok a hozzászólásaitokban, különben nem tudjuk figyelembe venni a voksaitokat.