Északi morzsák Téma: Counter Strike

Az {#fi} Elukkaveljekset csapata még december elején otthagyta a {#de} wooSai szervezetét, amit a szokásos „nem kaptuk meg, amit ígértek” dologgal indokoltak. Most azonban a finnek új otthonra leltek a {#fi} Playzone szárnyai alatt és remélik, hogy ezzel a stabilabb szervezettel már nyugodtan készülhetnek a Lantrek, az Assembly Winter és az IOL #2 Finals bajnokságra.

Playzone

{#fi} Miikka „dRiim” Toroi (RUMBLE helyett)
{#fi} Otto „danzer” Dimitrow
{#fi} Jirka „jigetus” Ryhti
{#fi} Kimmo „BASiC” Fagerholm
{#fi} Markus „shaker” Pyysalo

Miután december végén {#se} niko úgy döntött, hogy felhagy az aktív játékkal és otthagyja a {#se} H2k-Gaming csapatát, valakit keresni kellett a helyére. Ez a valaki {#se} Zyppe lett, akit a {#se} Begrip-ből hoztak el, így viszont már a Begrip Gaming-nek volt szüksége egy új ötödikre. Sőt, időközben {#se} lidde-től is megváltak, nem voltak megelégedve a játékával és valaki újat szerettek volna kipróbálni helyette. A két új játékos pedig egy ex-Hardwire és egy ex-Volt Gaming tag, pop és rape. Ők is január végén debütálnak az IOL #2 döntőn.

Begrip Gaming

{#se} Markus „pronax” Wallsten
{#se} Andrè „BARBARR” Möller
{#se} Richard „Xizt” Landström
{#hu} Börzsönyi „rape” Dániel
{#se} Danny „pop” Oldenburg

December elején már röpködtek a pletyik, hogy {#se} Gux ott fogja hagyni a {#se} fnatic csapatát. Aztán jött a WEM, amelyen már családi okokra hivatkozva nem jelent meg, illetve az Arbalet Cup Europe versenyén sem tudott részt venni a csapat, valószínúleg szintén Gux miatt. Most azonban hivatalosan is megerősítették, hogy a február óta náluk játszó Gux már nem tagja többé a CS squadnak. Állításuk szerint Rasmus a játékban elért sikerek ellenére az utóbbi fél évben folyamatosan eltávolodott a csapat többi tagjától, így a jobb morál érdekében inkább úgy döntöttek, hogy szétválnak. A fnatic oldalán azt ígérik, hogy még a ma este folyamán kiderül, hogy ki fogja betölteni Gux helyét. (Nem kizárt, hogy threat lesz véglegesítve…)

UPDATE: És igen, valóban threat lett az új ötödik a fnatic alakulatában!

fnatic

{#se} Harley „dsn” Örwall
{#se} Patrik „f0rest” Lindberg
{#se} Christopher „GeT_RiGhT” Alesund
{#se} Patrik „cArn” Sattermon
{#se} Björn „threat” Pers