volgare.OGC bLk – The end Téma: Counter Strike

Teszem ezt valószínűleg utoljára az oldal hasábjain: a tegnapi nap, és az azt megelőző hosszabb időszak során arra jutottam, hogy véget vetek a játékos pályafutásomnak. Nem hirtelen meghozott döntésről van szó tehát, a hátterében pedig az áll, hogy a jövőben nem kívánok már annyi energiát a játékba fektetni, mint azt eddig tettem hétről-hétre. Számomra ez a végét jelenti a dolognak, hiszen az évek során szinte mindig azzal a feltett szándékkal ültem le játszani ezt a játékot, hogy mind csapatként, mind pedig egyénileg egyre többet és többet tudjunk kihozni magunkból, hogy saját korlátainkat átlépve fejlődjünk tovább, és bár az elért helyezéseink, győzelmeink vagy vereségeink remekül jelezték, hogy hol tartunk ezen az úton, mégsem ezek voltak azok a dolgok, amelyek elsősorban vezéreltek, hanem maga a fejlődés. Ennek tükrében nem tartanám megfelelőnek, sem pedig előremutatónak, ha a továbbiakban mintegy „takaréklángon” menne tovább ez a dolog, a lehető legjobb megoldásnak azt tartom, ha most befejezem a játékot, a befektetett energiát pedig, amelyet eddig erre fordítottam, ezentúl máshol próbálom meg kamatoztatni.

Nagyjából a végére is értem a dolognak, de természetesen van még valami, ami nem maradhat el egy ilyen hosszú pályafutás végéről. Szeretném ezúton is megköszönni a támogatást mindazoknak, akik itt az oldal hasábjain vagy más csatornán keresztül támogattak engem, illetve volt csapataimat – SaD*, Guardians, dirr, imba, gNu és volgare – legyen szó akár csak egy-egy bíztató mondatról, akár anyagi támogatásról; ezek a dolgok hatalmas pozitív hatást gyakoroltak a játékunkra, máig nagyon jó érzés visszagondolni rájuk, és a későbbiekben is az lesz. Szeretném megköszönni a közös játékot mindenkinek, legyen szó akár csak egyetlen egy közös mixről, vagy éveken át tartó intenzív játékról, LAN-okról, sikerekről és kudarcokról: megtiszteltetés volt veletek játszani.

Az utolsó szó jogán pedig egy tanácsot szeretnék adni azoknak, akik a jövőben ezzel a játékkal szeretnének foglalkozni: tiszteljétek egymást, mint ellenfeleket és mint embereket a játékon belül és kívül egyaránt, ez az egyetlen dolog, ami mindig száz százalékosan megtérül, legyen szó a CS-ről, vagy az élet más területeiről.