Teljes a Guns Are Drawn Téma: Counter Strike

2009 nem a lengyelek éve volt, nagyon sok problémával kellett szembenézniük. Szakítottak az azóta poraiból újjáéledt MYM-mel, de a WICKED-nél sem volt idejük megmelegedni. Ezután a brit Vitriolic volt a következő állomás, ahonnan szintén el kellett jönniük, miután a támogató tovább állt.

Filip „Neo” Kubski, a 2009-es WCG győztes AGAIN egyik tagja, akit azóta a CSHU és a HLTV.org olvasói is megválasztottak az évtized legjobb játékosának, az év végén bejelentette, csatlakozik a Guns Are Drawnhoz. Szépen lassan, intravénásan csepegtették az információkat a nagyérdeműnek, Neo után loord, majd pasha, később pedig TaZ csatlakozott a csapathoz. Ma pedig végre kirajzolódott az ötödik tag sziluettje is.

Hogy csak marketingfogás volt-e az egész, hogy folyamatos beszédtéma legyen az új csapat, hogy fenntartsák az érdeklődést, vagy valóban nem tudták még a fix ötöst a kezdetkor, azt egyelőre nem tudni. Amit biztosra lehet tudni, hogy a jelenleg is tartó EM4 European Championship Finals eddigi negatív meglepetése, az AGAIN lett az új GAD. Az, hogy ez segíti-e a lengyeleket újra a legjobbakká lenni, vagy Neo frissen szerzett, de már megtépázott titulusán kiköszörüli-e a csorbát, csak később derül ki. Mi mindenestre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

A Guns Are Drawn összeállítása:

  • {#pl} Filip „Neo” Kubski
  • {#pl} Mariusz „loord” Cybulski
  • {#pl} Jarosław „pasha” Jarząbkowski
  • {#pl} Wiktor „TaZ” Wojtas
  • {#pl} Jakub „kuben” Gurczynski