123 Volgare – Bandi in da house! Téma: Érdekes

Alig másfél hete a {#hu} volgare első számú embere hirtelen úgy döntött, hogy szögre akasztja egerét. Ezzel nem csak a nagyérdeműt, de még saját társait is meglepte. Az élet azonban nem állt meg, a srácok új társ után néztek és pár nap leforgása alatt meg is találták a megfelelő helyettest, aki nem más, mint a tizes skála virtuóza, {#hu} CoNaN.

Sziasztok!

Az elmúlt hetekben a volgare irányítója és egyik legfontosabb embere abbahagyta az aktív játékot a motiváció hiányára és egyéb magánéleti tervek megvalósítására hivatkozva.

Igen, bLk-ról beszélek. 190 cm, mély hang, cingár test, óriási ádámcsutka, kiváló játékos, megbízható, felelősségteljes ember.  A hirtelen jött hír megdöbbentette a csapatot, hiszen még az azt megelőző gyakorló napunkon teljes bedobással irányított és további célok, tervek megvalósításáról beszélt. Összegezve: senki sem gondolta volna, hogy kilép a csapatból és abbahagyja a játékot. A valódi ok számunkra rejtélyes és megválaszolatlan, de természetesen nem tudunk mit tenni, ha ő így akarja. Az egyetlen dolog, amit tehetünk az az, hogy elfogadjuk és támogatjuk a döntését.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani bLk-nak mindenért, amit ezalatt a szűk év alatt tett a csapattal. Nyilvánvalóan nem lennénk ott, ahol vagyunk, ha ő nem segített volna rendkívüli személyiségével és csapatépítő hozzáállásával. Akárhogy lett vége, én mindig hálás leszek. A volgare nevében mondhatom, megtiszteltetés volt.

Ne feledd, App! Twice the pride, double the fall.

 

Visszatérve a volgare-ra. Ha vannak, akik esetleg aggódtak a csapat miatt, és kíváncsian várták hogyan tovább, először is szeretném megköszönni nekik, másodszor pedig hadd nyugtassam meg őket: nem oszlunk. Sikerült megtalálnunk, a megfelelő ötödiket, Magyarország legjobb irányítóját. Nagyon sajnálom, ha ezzel lelombozok valakit, de sajnos nem djangoról beszélek. Nyilván jó döntés lett volna…… Egy másik játékban.

Viccet félretéve, CoNaN az új irányító. Érdekes, hiszen épp annak az embernek a helyére jött, akivel a kezdetek (1945) óta együtt játszott. Sokban hasonlítanak is bLk-val: mindketten remek irányítók és rendkívüli játékosok, higgadtak bármilyen szituációban és habár CoNaN elsőre nem tűnik olyan összeszedettnek és apáskodó figurának, legalább annyira a szívére veszi majd a csapat sorsát, mint bLk.

Az elmúlt hetekben lezárult egy periódus a volgare életében, amire szerencsére mindig jó lesz emlékezni. De, mivel mi soha sem hagyjuk abba (:D), egy újnak kellett kezdődnie. Én spinivel, hussal, weppessel és CoNaNnel bátran nézek elébe és várom a közelgő megmérettetéseket.

Köszönöm a figyelmet, sziasztok!

{#hu} Nagy „chery” Dániel

Üdv. mindenkinek!

Hát ez a nap is elérkezett, a volgare színeiben írhatok a CSHU olvasóinak. Körülbelül 2 hete még csapat nélkül éltem napjaimat és nem is számítottam arra, hogy ez megváltozik. Aztán egy nap meglepődve láttam meg a „bLk the end” feliratot CSHU-n. Szomorúan olvastam végig, hogy black felhagy a játékkal, hiszen örömmel gondolok vissza azokra az évekre, amikor együtt játszottunk. Ezúton is szeretném megköszönni bLk-nak a szép emlékeket és szeretnék további sok sikert kívánni az életben.

Természetesen ezzel a váratlan fordulattal a volgare 4 emberre fogyatkozott. Gondoltam, hogy előbb-utóbb felmerül a nevem, mint potenciális ötödik és pár nappal a cikk megjelenése után weppes fel is tette a nagy kérdést: „Akarsz jönni volgare-ba?”, én pedig fél másodperces gondolkodás után megfogalmaztam frappáns válaszom: „ja”. Így lettem tehát az új ötödik és a csapat irányítója. Nem lesz könnyű bLk-t pótolni, de mindent meg fogok/fogunk tenni annak érdekében, hogy ez a felállás sikeres legyen és hozni tudjuk (vagy túllépjük) az elmúlt év eredményeit. Ha minden jól megy kb. 1 hónap múlva ELTE4-en kiderül, hogy ez mire elég. Remélem akik eddig szurkoltak a csapatnak, ezután is folytatják jó szokásukat :D. Nos, kb. ennyit szántam első kommentemnek, most pedig a LAN-ra való felkészülés jegyében vár a HoN. Peace.

{#hu} Mayer „CoNaN” András