123 Durvul a H2k? UPDATED Téma: Érdekes

Az EM4 európai döntői után – ahol FYRR73 az MYM színeiben játszott – már valószínűsíthető volt, hogy a {#se} H2k Gaming háza táján változásra számíthatunk. Ők azonban hamar überelték a spekulációkat: nem egy, hanem kapásból 3 tagtól váltak meg. A pórul járt tró {#se} FYRR73{#se} Zyppe{#se} zneel. Persze duót is írhattam volna, hisz FYRR73-nek már bérelt helye van a {#se} MeetYourMakers ötösében.

Ezek voltak eddig a tények, de most jön az igazán érdekes rész, a pletyi. Egyes szájtok ugyanis azt híresztelik, hogy a H2k hamar talál magának 3 másik tagot, ami talán Zyppe, vagy zneel problémáját is megoldaná. Hogy miért? A fókák azt rebesgetik, hogy az egyik újonc moddii lesz, akit viszont alig egy hete igazolt le a {#se} Begrip Gaming. Igaz, az a csapat percenként cserélgeti játékosait és egyáltalán nem elképzlehtetlen egy újabb forgatás, hisz korábban Zyppe is a Begrip-nél szolgált, miért ne vándorolhatna vissza, de zneel, vagy {#hu} rape neve sem okozna meglepetést egy esetleges újabb Begrip felállásban.

A másik két új H2k-tag még érdekesebb, ugyanis nem kisebb ember megszerzéséréről esett szó, mint az egykori {#se} SK Gaming oszlopos tagja, Tentpole. Az öreg még augusztusban hagyta ott az SK-t, miután megelégelte, hogy huzamosabb ideig fizu nélkül volt kénytelen űzni az ipart, a szervezet nem fizette ki. Végül a hiányzó láncszem pedig az {#se} fnatic-tól nemrég elköszönt Gux lenne, aki elvileg ugyan visszavonult a hivatalos közlések szerint, de már nem egy svéd csapat cseréinél hozták szóba és eddig talán ez volna a legjobb ajánlat számára.

Ha minden igaz, ma este kiderül az igazság…

Az elképzelt H2k jövő: -A megvalósult H2k jövő:
{#se} Abdisamad „SpawN” Mohamed {#se} Abdisamad „SpawN” Mohamed
{#se} Mattias „Snajdan” Andersen {#se} Mattias „Snajdan” Andersen
{#se} Kristoffer „Tentpole” Nordlund {#se} Kristoffer „Tentpole” Nordlund
{#se} Andreas „moddiii” Fridh {#se} Emil „FYRR73” Karlsson (MYM nem fizetett érte)
{#se} Rasmus „GuX” Ståhl {#se} Rasmus „GuX” Ståhl

Begrip Gaming:

{#se} Markus „pronax” Wallsten
{#se} Andrè „BARBARR” Möller
{#se} Richard „Xizt” Landström
{#se} Danny „pop” Oldenburg
{#se} Andreas „moddiii” Fridh  {#se} Samuel „Zyppe” Martinsson

Mindenki úgy gondolta, hogy a terv részeként moddii pakol a Begrip-től és megy a H2k Gaming-hez, de erre most rácáfoltak, a legújabb, hivatalos verzióban már nem szerepel a neve a felállásban. Helyette FYRR73 maradt, akiért a MYM nem volt hajlandó kifizetni az átigazolási díjat.