Merre tartunk? Téma: Counter Strike

Többször felmerült már a fórumokon, hogy igencsak nagy változáson ment keresztül az egész közösségünk, az újonnan érkezők valahogy más stílust, felfogást, és hozzáállást tanúsítanak mindennel szemben, mint elődeik, de vajon minek is köszönhető ez?

Hasonló tendenciát a mi oldalunkon is felfedeztünk, jóval kevesebb olyan embert találni a közösségben, akik akár 1 fikarcnyit is hajlandóak lennének tenni azért, hogy bármi is előrébb jusson. Itt nem csak a hírezőkre kell gondolni, bár tény korábban volt hogy 5-6 igazán hasznos munkatárssal bővülhetett az oldalunk, manapság 1-1 embert is nehéz szerezni, de ott vannak a lanok is, már senki se megy le önszántából segíteni – régen GPSeken több 10fős admin és staff brigád segítette a munkánkat -. Ehhez még párosul az emberek kitartásának teljes hiánya, mert ha még valami csoda folytán rá is szánják magukat, a közösségépítésre, kb az első megmérettetés után ki is szállnak belőle. Ettől függetlenül természetesen az igények továbbra is megvannak mindenkiben, legyen sok lan, szponzor, kánaán stb.

Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek, hogy s mint alakult ki ez a jelenség, illetve vajon mi kellhet ahhoz hogy javuljon itt bármi is, hisz szerintem jó példa akad bőven.