LVL1 – Segítség, kezdő vagyok! Téma: Counter Strike

„Merre tartunk” cikkünk hozzászólásaiban, sokan hiányolták az „elit” réteg segítségét, mi szerint nem foglalkoznak az újonnan érkezőkkel. Ez szerintem nem feltétlenül igaz. Csupán nem kéne lustának lenni utánakeresni egy hangyányit. De most ezt a problémát igyekszünk picit orvosolni, és összegyűjteni azokat a cikkeket, amelyek segíthetik a fejlődni vágyókat.

Marha egyszerű mutogatni az emberekre, hogy nem segítenek, és ezért nincs előrehaladás, és régen mennyivel másabb volt itt minden ennek köszönhetően. Ez egy tévedés. Rengeteg olyan cikk került már ki az oldalra a távoli és a közel múltban, amivel 1-1 kezdő játékos, vagy csapat elindulhat a fejlődés útján. Ezen felül, általában minden ilyen cikk után felmerül az a kérés, hogyha van olyan téma, amit körül lehet járni, illetve érdekelné a mélyen tisztelt publikumot, akkor forduljanak hozzánk, mi igyekszünk összegyűjteni az információkat. De mi után eddig gyakorlatilag 0, azaz nulla ilyen megkeresés érkezett felénk, így elég nehéz segíteni bárkinek is.

Hogyan játsszunk?
A botozás
 Olvasói levél – Hogyan legyünk jedilovagok?
 A CS motorja: MOTIVÁCIÓ
 Tactical Guide I. – 5 játékstílus
 Tactical Guide II. – Money Management
 Tactical Guide III. – de_train támadás
 Tactical Guide IV. – Sunde & fnx
 Tactical Guide V. – de_tuscan (by Sapek)
 Tactical Guide VI. – Topcsapatok játékstílusai
 Tactical Guide VII. – ESEA Instructor Series
 FoP Playbook
 A jó irányító ismérvei
 Kivesézve: Készülés
 Kivesézve: Ideális körülmények?!

Ezek után természetesen még mindig fenn áll az a lehetőség, hogyha valamilyen kommunikációs csatornán – leginkább privát üzenet formájában – felkerestek minket, akkor igyekszünk csillapítani a további tudásszomjatokat.