123 NETCUPS kupasorozat Téma: Counter Strike

A magyar scene fejlesztése érdekében a {#eu} NETCUPS.eu is lépéseket tesz. Múlt hét szombaton került megrendezésre az első 5on5 Defuse Counter-Strike MR15 NightCup.

A minimális reklám ellenére is 20 csapat szeretett volna részt venni a versenyen és nem utolsó sorban közel 600 látogatója volt a weboldalnak. Nektek köszönhetően, mivel ennyien érdeklődtetek és gördülékeny volt a verseny menete, útjára indul a {#eu} NETCUPS.eu 5on5 Defuse Counter-Strike MR15 NightCup SERIES.

A rendezvénysorozat célja

Célunk a közösség fejlesztése, és felzárkóztatása az európai színvonalhoz. Folyamatos versenyeztetés, gyakorlási lehetőség a közép és elit csapatok számára. Továbbá szeretnénk ha a hazai játékosaink megismernék egymást, és szervezett körülmények között tehetnék próbára tudásukat, a külföldi invite csapatokkal együtt. Nem utolsó sorban utat nyitunk a felé, hogy minimalizáljuk a csalók számát.

A rendezvénysorozat menetrendje

A kezdeti stádiumban heti egyszer kerül megrendezésre a versenysorozatunk. Előre láthatólag ez az időpont péntek illetve szombat-i napokon 19.00-tól várható. 16 csapat számára biztosítunk játéklehetőséget Single elimination (egyenes kiesés) rendszerben.

A rendezvénysorozatra való nevezés

  1. Regisztráció a weboldalra (az összes csapattag regisztrációja szükséges!)
  2. STEAMID megadása (minden játékosnak külön-külön szükséges!)
  3. Csapat regisztrálása
  4. Csapatba való csatlakozás (minden játékosnak külön-külön szükséges!)

A rendezvénysorozat elérhetőségei

Weboldal: www.NETCUPS.eu
mIRC: #NETCUPS.cs @ Quakenet

 

#2 NETCUPS.eu 5on5 Defuse Counter-Strike MR15 NightCup!

2010.02.12. péntek-i napon 19.00-tól kerül megrendezésre a #2 cup. Erre a versenyre azon csapatok nevezését várjuk elsősorban, akik előre láthatólag részt vesznek a februári ELTE LAN-on.

ADMIN kerestetik

Továbbá az admin gárda kialakításához együttműködő, de önállóan dolgozni tudó értelmes, kreatív, megbízható munkatársakat keresünk. Bővebb információért PM ecojden.