ICL előtt: F*** U ~ KoByBEAST Téma: Counter Strike

Szia {#hu} KoByBEAST! Szerintem semmi szükség nincs arra, hogy bemutatkozz, hiszen a scene-ben szerintem mindenki ismer. Így néhány héttel a LAN  előtt mivel tengeted mindennapjaidat? Már tűkön ülve várod az indulást vagy ennyire azért nem hoz lázba egy verseny?

Üdv! Nagyrészt munkával telnek a mindennapjaim. Én személy szerint várom, így két elég rosszul sikerült csgo lan után, bár nemsok jó tapasztalatom van azokról az ICL-ekről ahol TUP volt.

2013-ban „csak” a legjobb 4 közé sikerült jutnotok minden rendezvényen. Minek köszönhető szerinted, hogy a csapatod rendre kiszorult a top3-ból?

Úgy gondolom, hogy az az 5-ös nagyon jó volt, amikor először mentünk ezzel a lineup-al (ICL 15),nagyon sokat készültünk, mind egyénileg mind csapat szinten, akkor nem is vártak minket, csak a top8-ba és sikerült elcsípnünk a 4.helyet, ezután több figyelmet kaptunk és ez a készülés és a hozzáállás rovására ment, hogy miért nemtudom illetve ez csak az én véleményem, ezt így sose veséztük ki.

Mi a különbség az akkori quality KoByBEAST és a mostani F*** U KoByBEAST között?

Azért olyan nagy szöges ellentét, nincs a kettő között, de a q-ban ugye {#hu} Bub{#hu} Mano{#hu} ZuGee hármas összeszokott társaság volt már, én meg {#hu} Zohel később csatlakoztunk és ott inkább az volt a szerepem hogy entryzzek, tereljek. A F*** U-ban már teljesen más volt a helyzet, ott én voltam az aki általában 1vx-ben maradt.

Szóval a F*** U jelenlegi felállása:

{#hu} Kamarás „Bub” Bálint
{#hu} Kovács „KoByBEAST” Zsolt
{#hu} Vágó „Jet Pack” János
{#hu} Bárányos „bzt” Renátó

Mik a csapatjáték főbb motívumai? Mennyire vannak fix, jól bevált köreitek? Hogyan épül fel egy készülés nálatok?

Természetesen vannak jól bevált fix köreink. Készülés során átbeszélünk egy pályát és utánna, ahogy időnk engedi azon gyakorolunk és megyünk tovább.

Van olyan csapat, akivel kifejezetten akarsz/nem akarsz összekerülni?

{#hu} jE,  {#hu} CCG ellen szivesen játszanék,   {#hu} feszty ellen még mindig nem akarok, mert az ő passzivitásuk embertelen.

Köszönöm szépen az interjút, ICL-en találkozunk. Sok szerencsét kívánok a csapatnak! Utolsó szó jogán mondanál valamit?

Nincs mit, Gyertek minnél többen. Sok szerencsét a többi csapatnak is!