Ebből se lett semmi – Stan & Pan Téma: Counter Strike

Egy igen érdekes pletyka röppent fel az elmúlt időszakban. Az elmúlt időszakban ismét sekerült a játékosok ázsióját csökkentenie pár lelkes élharcos jóakarónak.

Több mint egy évvel ezelőtt állítólag egy komoly megbeszélés keretein belül bejelentette BugBear és Gsan, hogy ők létrehoztak egy egyesületet a név azt hiszem a magyar esportolok egyesülete… Igazából a hírek alapján már akkor se kérdeztek meg senkit, se, hogy jó e, az ötlet vagy sem, persze már akkor sokak szerint sok sebből vérzett az ötlet, vagy ha úgy tetszik halva született. A megbeszélés valami hasonló lehetett, mint a Becup féle kerekasztal megbeszélés, az egész a háttérben és semmi információt sem csepegtetve a több ezres közösségek felé. Ami azonban nagyobb probléma, hogy eredményesség terén is igen nagy a párhuzam.

Gondolom, ti magatok sem találkoztok nap, mint nap olyan hírekkel, hogy lenne egy ilyen szerveződés, illetve ha már van, akkor tevékenykedne is. Persze gondolom ők leültek jó pár támogatójelölttel, és elmesélték, hogy milyen számokról is lehet álmodozni, és ezt az egészet alá is támasztotta gondolom a Budapest Gameshow-n látott tömeg.

És itt azért érdemes megemlíteni, hogy valószínűleg G-San szert tett pár igazán impozáns kapcsolatra, ameddig eljátszotta a Samsunggal karöltve a WCG kvalifikáció összes örökzöld slágerét, illetve BugBear is összeügyeskedhetett magának némi ismertséget ameddig az EA-nél tevékenykedett, mint „Community Manager”. Az-az, hogyha ők valóban tenni akartak volna azért, hogy ne csak az állóvízben maszatolás menjen végig évekig ezeken a területeken tehettek volna. Persze el lehet mondani, hogy nekik nem szívügye az Esport, hisz azért ezt már korábban is leszűrhette volna mindenki, aki kilátogatott egy WCG kvali „Eventre”, vagy elolvasott egy BugBear által publikált írást, hogy maximum a képmutatott szakértelmük a nagy… Viszont az igenis szemre hányható nekik, hogy nem kértek meg senki olyat, aki ezzel foglalkozna, és tud is vele foglalkozni. Mert azt én személy szerint képtelen vagyok elhinni, hogy nincs ebben az országban olyan ember, aki szívesen foglalkozna ilyesmivel, vagy ne tudna a semminél jóval több eredményt elérni, vagy felmutatni.

Félre értés ne essék, nem egyből WCG kvalit, havi fizetést kéne elérni… De azért ha már ilyen nagy terveket szövögetnek egyesek a háttérben némi információ és legfőképp némi eredményt illene felmutatni. Azon kívül, hogy minden játékos aki esetleg komolyabban szeretne foglalkozni bármilyen „esporttal” az felvehet nyugodtan egy komolytalan vagyok pólót, és egy „DUMB” feliratú hegyes kalpagot.