Magyarország régiókra bontva TrackMania-n belül Téma: Érdekes

Mivel az új pontrendszernek köszönhetően kis hazánk az 1. helyre ugrott, így NGcs neki fogott, hogy TMen belül Magyarország régiókra legyen bontva.

Ma, mikor feltévedtem a Maniazones magyar fórum részére az első topic ami szembetűnt NGcs topicja volt a következő néven: Régiók
A következőket tartalmazta:

„Örömmel értesítelek benneteket, hogy hosszas procedúra után lesznek magyar régiók (megyék és Budapest, összesen 20 zóna)!
A zónák szükségessége ugrásszerűen megnőtt mióta kis hazánk rendelkezik a legtöbb ponttal, így tehát úgy éreztem ez a legalkalmasabb idő rá, hogy felosszuk országunkat.
Minden játékos (Nations account-al rendelkezőek is természetesen) kiválaszthatja napokon belül, melyik régióba tartozik, s összemérheti képességeit a megyén belüliekkel.

Kérek tehát minden játékost, hogy válassza ki a megfelelő zónát, hogy minden megyén belül hiteles ranglétra alakulhasson ki.

Köszönettel, NGcs”

És igen, tényleg igaz a hír. Nemsokára Magyarország megyéi és Budapest lakosai harcolhatnak egymás ellen az első helyért. Mint büszke Tolna megyei én is beszállok ebbe.
Úgy néz ki, hogy az ESL magyar szekció után, az új pontszámításnak, Kajzy-nak és Mesternek köszönhetően a magyar ladder is fejlődésnek indul. Időpontot még nem tudni, de mint NGcs megírta a tegnapi napon, 1-2 nap és már ki lehet választani, melyik megye, illetve a főváros ladderje alatt versenyzel.

Succ