Gather-Network közlemény Téma: Counter Strike

Sziasztok!

Szeretnénk picit komolyra fordítani a szót a magyar CS 1.6-ban ezért, ha már szép szóval nem megy, akkor arra gondoltunk, hogy majd talán a pénz motivációs eszköz lehet számotokra.
A következőt találtuk ki, hogy jobb, és komolyabb legyen minden.

Kicsit igazságosabb rendszerben, ahol úgymond csak a jóknak van szinte esélye 100 játékos között például, ehelyett úgymond egy-egy játékos munkáját díjaznánk az alábbi módon:

1.: Jelentkeztek adminnak (és, ha csak 10 admin van, akkor csak 9 emberrel kell versenyezni, mint máskor 100 játékossal szemben)

Aminek a feltételei a következők, és nincs kivétel, nem számít ki kinek a fia, borja stb…
– 100 lejátszott gather meccs, amit a http://www.gather-network.com/myaccount/myprofile/ címen meg tudsz nézni.
– Ebből a jelentkezés hetén 10 lejátszott meccsnek szerepelnie kell!
– Meghívtál már legalább 1 embert
– Valamint 500 Ft. nevezési díj (szerintem már sokatok költött el másra is ennyi pénzt) befizetése a gather paypal-es számlájára.

2.: Mivel befektetés nélkül nincs nyereség, és sikeresen megpályáztátok az admin jogot, ez után jön a munkásabb része a dolgoknak:
– Egy hónap alatt 50 levezetett, és nem félbe maradt admin meccs. Ez a szám természetesen igazságos módon a jelentkezők száma miatt változhat.
– Minden admin kapni fog egy egy-egy napra szóló kódot, ami teljesen egyedi lesz, és arra lesz jó, hogy ezt a kódot azoknak kell megadnia, akiket beszervez egy-egy meccsre, akik ircen majd egy személynek privátba elküldik a meccs előtt, meccs #id-vel együtt, hogy mi tudjuk, hogy az adott meccsre a kóddal bizonyítva, hogy nem Pista hívott játszani, hanem Géza. Ebből látni fogjuk „ki dolgozik meg a pénzéért…” ki az, aki komolyan veszi, és tesz is valamit magáért, és a közösségért, ill. ki az, aki nem…

3.: A munkát a következő képen jutalmazzuk pluszban:
– Egy részt minden általad leszervezett játékosért kapsz egy „úgymond” „piros pontot”, de aki az adott meccsre a legtöbb játékost hívta, az kap még +1 piros pontot.
– Amennyiben a hónap végén azt tapasztaljuk, hogy végig normális adminként helyt álltál, és nem volt semmilyen probléma a munkáddal, akkor amennyiben neked van a legtöbb piros pontod tiéd az őszpénz.
– Ezt még azzal tudjuk megdobni prémiumként, hogy 50 felett 10 admin meccsekként mondjuk +1.000 HUF.
Viszont amennyiben egyik adminnak sincs meg az adott hónap min. admin meccs létszáma, úgy akkor a pénz összeg a következő hónap alapját fogja szolgálni, ebből levonva 1 szerver árát + 1 EAC-ot. Így viszont a következő hónapban így is több lenne a nyeremény.

Az adott admin ranglista minden Vasárnap este lenne frissítve az oldalon, hogy mindenki lássa az adminok munkáját. Amennyiben két admin is teljesítette a követelményeket az adott hónapra, és azonos piros pont száma lenne, úgy a közösség szavazása alapján dőlne el a nyeremény sorsa ill. akkor is, ha közösség úgy gondolja van mit megszavazni/vitatni az adott hónap admin teljesítményén.
Aztán, ha esetleg beválnak az elképzelések, akkor akár top3 is lehet a későbbiekben díjazva, vagy ha találunk erre szponzort, aki mondjuk bevállal egy kiinduló összeget minden hónapban alapnak

Ez szerintünk életképes, és igazságos rendszer, amit ki lehetne próbálni. Ezt szeretnénk Február 1-től elindítani valamint GO-ban is bevezetni ill. valami pénz díjazásként ugyan ezt a gather ligákon, ha beválik. Mondjuk 500 Ft./ csapat, és az első mindent visz!

Addig pedig várjuk a véleményeiteket ezekről!